Danmarks bedste cateringfirma

Vil I gerne at jeres virksomhed præsterer bedst muligt? Et essentielt punkt for menneskelig effektivitet og produktivitet er sunde og tilfredse medarbejdere – dét kræver en god frokost! Hos Gaudium er vi stolte af at kunne introducere jer for gode og lækre frokostretter baseret på nøje udvalgte råvarer, som erstatning for slappe leverpostejmadder og tørt rugbrød. En frokostordning fra Gaudium sikrer dine medarbejderne en sund og varieret kost hver dag, og nyt brændstof til hjerne og krop.

Et festmåltid til hverdag

Igennem vores daglige kontakt med ingredienserne, har vores kokke stor erfaring i at kombinere smage og udse sig de mest friske produkter til jeres frokostordning. Med stor vægt på friske råvarer, er det kun naturligt, at det er årstidens ingredienser, der er i fokus. Det er lige så vigtigt at skabe lækre madoplevelser en trist onsdag, som en festlig lørdag. Hos Gaudium går vi ikke på kompromis med kvalitet og sundhed – heller ikke til hverdag!

Levering

Det tager ikke mere end et par klik, før I har jeres mad på arbejdspladsen eller til festen. I kan bestille lige den fantastiske menu, der passer bedst til jer, på vores bestillingsside. I kan få mere information om de lækre menuer her.

Maden vil hovedsageligt være afkølet ved afhentning eller udbringning. Der er dog ingen grund til bekymring – med maden får I en vejledning til opvarmning af maden. Dette tager omkring 45 minutter, alt efter hvilken menu der er tale om. I kan få maden leveret varm, men dette kræver minimum 25 kuverter og en prisstigning på 700kr. Maden kan med dette tilbud leveres på hele Sjælland og kommer ca. 20 min inden spisetid!

Leave a Reply