Gourmet catering til alle livets fester

Gaudium er danskernes foretrukne leverandør af gourmet catering, og vi har siden 2015 leveret overdådige måltider til tusindvis af festlige anledninger. Vores nordisk inspirerede gourmet måltider har gennem tiden udfordret og pirret smagsløgene hos mere end 500.000 sultne danskere. Hos Gaudium er vi eksperter i at lave dejlig nordisk mad, der smager så himlen synger! Det gør vi ved at bruge nordiske råvarer i topklasse, som altid får den absolut bedste smag frem i den mad vi laver. Derfor er vi det helt naturlige catering valg, hvis du og dine gæster skal have en nordisk gourmet-oplevelse, der er udover det sædvanlige.

Tusindvis af glade kunder – Gaudium er Danmarks bedste catering

Vores kunder er ikke i tvivl: Gaudium leverer simpelthen den bedste gourmet catering i Danmark! På TrustPilot har vi modtaget tusindvis af top-vurderinger, hvilket betyder at vi i dag indtager en imponerende topplacering på TrustPilots liste over cateringvirksomheder i Danmark. Derudover er vi også vurderet som det bedste valg i både kategorien “Online madbestilling”, samt i kategorien “Takeaway”. Hvis dette ikke er et kvalitetsstempel i sig selv, så kan du herunder også læse nogle uddrag, fra de anmeldelser vi har fået af vores mange glade og tilfredse kunder på Trustpilot.

Vores kunder er uden tvivl glade og tilfredse med maden:

  • “Vi følte at vi spiste på restaurant derhjemme.” – Birgit
  • “Alt sidder lige i skabet når vi handler hos jer.” – Christian
  • “Helt utroligt positiv oplevelse – og vildt lækker mad!” – Nikolaj
  • “Nemt at tilberede og kødet var super mørt.” – Britta
  • “Første gang vi prøvede Gaudium, men bestemt ikke sidste.” – Kent

Bestil prisstærk gourmet catering i København og på hele Sjælland

Hos Gaudium kan du få leveret maden lige til døren, uanset hvor på Sjælland dit event eller din festlighed løber af stablen. Vi leverer mad til alle anledninger, uanset om I skal fejre kærligheden med et bryllup eller afholde barnedåb, firmafest, reception, studentergilde, fødselsdag eller en anden stor festlig begivenhed. Vi leverer jeres mad nøjagtig på det aftalte tidspunkt. Ved levering vil vores chauffør sørge for at gennemgå vejledningen til opvarmning og forberedelse af maden med jer, og vil naturligvis også besvare alle de spørgsmål som I eventuelt måtte have. Du kan selvfølgelig spare leveringsgebyret, hvis du selv sørger for at få afhentet maden hos Gaudium. I så fald medfølger der selvfølgelig en udførlig vejledning hvori det beskrives, hvordan maden skal opvarmes, anrettes og serveres.

Nyd godt af fordelene ved, at lade Gaudium levere gourmet catering til din fest:

  • Vi leverer maden direkte til døren, på det aftalte tidspunkt
  • Du får mere tid til at være sammen med dine gæster
  • Chaufføren vejleder og besvarer alle dine spørgsmål

Gaudium leverer velsmagende nordisk gourmet catering i topklasse

Det betyder virkelig alt for os, at du og dine gæster får en uovertruffen, lækker og velsmagende gourmet-oplevelse, hvad end det er mad til bryllupsfesten eller catering til studenterfesten. Derfor laver vi alt vores mad med kærlighed helt fra bunden, og med flest mulige nordiske råvarer af den absolut bedste kvalitet. Vi sørger altid for at tilberede kødet med finesse, så det er mørt og saftigt når du og dine gæster sætter tænderne i det. Vi sørger desuden altid for, at der leveres mad i rette mængder, så du skal altså ikke bekymre dig over, om du modtager for lidt mad.

Alt dette gør vi endda til yderst konkurrencedygtige priser. Vi bestiller nemlig råvarer hjem i mængder, som gør at vi kan forhandle nogle meget fordelagtige priser. Det kommer alle vores kunder til gode, i form af meget attraktive priser. Selv om priserne er lave, så kan vi garantere at kvaliteten er meget høj, og at du uden tvivl vil blive begejstret for den mad vi leverer.

Få professionel og billig gourmet catering til enhver festlig anledning

Uanset hvilken anledning der skal fejres, så kan du få leveret gourmet catering fra Gaudium. Vi har leveret lækker nordisk mad til adskillige fester, konfirmationer, bryllupper, firmafester, receptioner m.m. Hos os kan du endda bestille helt ned til 2 kuverter, så selv om festen måske snarere er en romantisk middag, så kan I sagtens få en skøn aften med lækker gourmetmad derhjemme. Flere af vores kunder beskriver faktisk oplevelsen med vores mad, som tilsvarende den de ville have fået på en restaurant – bare derhjemme.

Har du spørgsmål til Gaudium og vores gourmet catering, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan også læse meget mere om vores mad, vilkårene for levering, afhentning, priser m.m. på siden med ofte stillede spørgsmål.