Mad til bryllup

Dit bryllup er noget helt særligt, og du har sikkert mange ønsker til dagen, allerede planlagt hvordan dagen skal forløbe og naturligvis ønsker en lækker bryllupsmenu. Når kærligheden skal fejres med en fest, bliver mad til bryllup et vigtigt samlingspunkt, hvor gæsterne kan hygge sig og tale om stort og småt. Derfor skal maden naturligvis også være af højeste kvalitet, passe til festens omgivelser og tilfredsstille gæsternes smagsløg med en lækker bryllupsmenu, som bliver en minderig og eksklusiv madoplevelse.

Her hos Gaudium har vores dygtige kokke stor erfaring, hvor vores nøje sammensatte buffeter egner sig perfekt som menu til bryllupper. Vi tilbyder et eksklusivt og nordisk udvalg af overdådige buffeter. Da alle menuer er af højeste kvalitet, gode variationer samt unikke smagsoplevelser, kan du frit vælge en bryllupsmenu efter dine ønsker.

Bryllupsmenuer

Nordisk Luksusbuffet
Eksklusiv Catering

Nordisk Luksusbuffet er super lækkert og veltilberedt mad, lækkert hjemmebagt brød og fantastisk dessert. Helt…

Eksklusiv menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 109…

Nordisk menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 99…

Prestige 3 retters menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 199…

Signatur buffet
Eksklusiv Catering

Jeg har kun godt og sige, fantastisk dejlig velsmagende mad hele vejen rundt! NYHED i…

Premium buffet
Eksklusiv Catering

Med Premium buffet får du glade gæster. Der er kræset for detaljerne på Premium buffeten. …

Køkkenchefens buffet
Eksklusiv Catering

Køkkenchefens buffet er en lækker frisk buffet. Især kødet og laksen er i top. Stor…

Gastro Deluxe buffet
Eksklusiv Catering

Gastro Deluxe er fantastisk god mad, blev rost til skyerne af alle gæsterne og var…

Supreme buffet
Eksklusiv Catering

Supreme buffet er en dejlig madoplevelse – det er intet mindre end fremragende. Maden var…

Eksklusiv mad til bryllup – Bestil catering til bryllup i København og Sjælland

Har I fundet de helt rette omgivelser til bryllupsfesten, men mangler du maden til brylluppet? Så er I kommet til det rette sted. Uanset om der inviteret 10, 50 eller 500 gæster til at fejre kærligheden, er vi her hos Gaudium klar til at hjælpe jer med at servere en spændende, smagfuld og eksklusiv bryllupsmenu.

Vi ved, at der er mange detaljer forbundet med planlægning af brylluppet, og vi hjælper med at få maden til at gå op i en højere enhed. Her på siden kan I se vores udvalg af overdådige bryllupsbuffeter, som alle er nøje kombineret ved at udvælge de rette smagssammensætninger og råvarer. Det giver den mest autentiske og mest smagfulde menu.

Kontakt os og fortæl om din bryllupsfest

Når først datoen og brylluppet er sat, og de helt rigtige rammer for festen er fundet, går den store planlægning i gang. Vi har stor erfaring med catering, og maden til brylluppet er i de tryggeste hænder hos os. Vi oplever stor efterspørgsel på catering til bryllupper, og derfor er det aldrig for tidligt at kontakte os og fortælle om dine ønsker for maden.

Vi forventer dog langt fra, at I allerede ved, hvilken menu jeres gæster skal nyde. Start blot med at fortælle os datoen for bryllupsfesten, og hvor mange gæster I forventer at invitere. Så kan vi hurtigt notere jeres fest i kalenderen og forberede os på at skulle levere den perfekte middag til dine gæster.

En bryllupsmenu, der opfylder dine behov

Her hos Gaudium ved vi, at jeres bryllup er en unik begivenhed. Det er vigtigt for os, at maden bliver helt, som I forventer. Efter I i første omgang har kontaktet os og informeret os om de overordnede detaljer for festen, kan vi senere tale sammen om ønsker til bryllupsmenuen.

Fortæl os jeres tanker om maden til brylluppet, og vi hjælper jer med at vælge den rette buffet. Vores valg af råvarer tager afsæt i det nordiske køkken, hvilket giver maden til din bryllupsfest et helt særligt udtryk – både visuelt og smagsmæssigt.

 

Hent – eller få maden til dit bryllup leveret

I kan selv afhente maden til dit bryllup, eller I kan gøre planlægningen nemmere ved at lade os levere maden lige til adressen. Hele menuen ankommer i kølebokse, hvilket sikrer den gode smag og høje kvalitet. I får naturligvis en vejledning i korrekt opvarmning af maden. Hvis I ønsker det, kan I mod et tillæg få leveret retterne varme.

I kan kontakte os – eller læse mere om levering, afhentning, priser m.m. på vores side ofte stillede spørgsmål

Tilberedningsmetoder

madmad_bestik

AFHENTNING / LEVERING

Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.

Læs mere

Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18

Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:

KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.

VARM
Hele Sjælland 700kr.

En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

madmad_gryde

KOLD / VARM

Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.

Læs mere

Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.

Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.

Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

madmad_kokkehue

KOK

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.

Læs mere

Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).