Mad til fest - Bestil festmenu ud af huset

Mangler du lækker mad til festen? Så bestil din festmad hos Gaudium. Vi leverer lækker og nem mad til festen, og alt du skal gøre er at varme maden og se dine gæster nyde en madoplevelse ud over det sædvanlige. Du får din levering af mad til festen bragt lige til døren, hvis det er det, du ønsker. Vores menuer er sammensat af eksklusive nordiske retter af højeste kvalitet – og vi garanterer, at vores mad og buffet til festen vil være et hit. Gaudiums mad bliver et centralt midtpunkt på bordet, som både du og dine gæster blot skal nyde i fulde drag.

Du kan læse mere om vores festmenuer og bestille maden til din næste fest herunder.

Vælg og køb

Vælg menu og køb det antal værdibeviser, som du minimum forventer I bliver. (du kan altid justere op til samme pris, indtil 8 dage inden)

Bestilling

Videresend mailen med værdibeviser til [email protected] og skriv bestilling i mailen. Bestilling skal ske senest 8 dage i forvejen.

Modtag din mad

Maden afhentes eller leveres som aftalt ved bestilling, og I kan nyde den lækre mad. Velbekomme!

Menuer

Nordisk Luksusbuffet

Nordisk Luksusbuffet Gør som over 350.000 andre, og forkæl dine gæster med eksklusiv og anmelderrost…

Premium buffet

Premium buffet Der er kræset for detaljerne på Premium buffet. Vi har blandt andet introduceret…

Gastro Deluxe buffet

Nyhed! Gastro Deluxe buffet. Tun & Skaldyr, saftigt kalkunbryst, chokoladekage med hvid chokolademousse er nogle…

Køkkenchefens buffet

Køkkenchefens buffet Vores køkkenchef har nøje udvalgt sine signaturretter til denne buffet. Vores kunder elsker…

 

Ønsker du nem mad til din fest?

Gaudium kan levere mad til fester rundt omkring på hele Sjælland, og over 350.000 festglade danskere har allerede smagt vores buffet til festen. Hvordan ved vi, at danskerne elsker vores festmad? De har været så søde at give os 9,9/10 stjerne i anmeldelser, og derfor kan vi naturligvis også sørge for maden til din fest. Du skal blot bestille din festmad senest 8 dage før festen skal stå. Vi glæder os til at holde en fest med dig, og give dig og dine gæster den madoplevelse, I fortjener.

 

Hent selv – eller få festmaden leveret lige til døren

Du kan altid komme og afhente din festmad, men hvis det skal være ekstra nem mad, kan vi også levere maden direkte til festen. Vi gennemgår altid den bestilte menu med alle vores kunder, når vi udleverer maden. På den måde sikrer vi os, at alle er klædt godt på, når opvarmningen af maden til festen skal laves. Alt vores mad leveres i termokasser, og køres ud til den oplyste leveringsadresse, hvor vores chauffør altid gennemgår vejledningen, som beskriver opvarmningen af maden samt eventuelle spørgmål, som der måtte være. Derfor er vores kunder altid trygge i vores rutinerede hænder. Vi ønsker nemlig, at give dig den bedste madoplevelse til din fest – med kompromisløs kvalitet og service. Således mener vi, at Gaudiums festmad bør være dit foretrukne valg næste gang du står og mangler mad til festen!

Du kan også læse mere om afhentning og levering i vores ofte stillede spørgsmål

 

Hvilken menu burde du vælge til din fest?

Hos Gaudium har vi nøje sammensat vores menuer, så alle smagssanser bliver stimuleret. Alle salater er altid friske og lækre – og kødet dejligt mørt. Hvilken menu du skal vælge til festen, er helt op til dig selv og afhænger også af dine gæsters behov og ønsker. Vi har nøje beskrevet maden og retterne her på hjemmesiden, og derudover har vi taget billeder af alle retterne, så du ved præcis, hvad du bestiller, når du vælger Gaudium som maden til din fest.

Vi anbefaler, at se alle menuerne igennem her:

 

Har du en særlig fest eller ønsker?

Kontakt os gerne på enten telefon eller mail, hvis du har spørgsmål til menuer, bestilling, priser, levering, opvarmning eller noget helt andet. Vi er altid klar til at skabe den bedste madoplevelse til din fest. Bestil din buffet til festen allerede i dag – så klarer vi resten for dig!

 

Tilberedningsmetoder

madmad_bestik

AFHENTNING / LEVERING

Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.

Læs mere

Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18

Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:

KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.

VARM
Hele Sjælland 700kr.

En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

madmad_gryde

KOLD / VARM

Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.

Læs mere

Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.

Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.

Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

madmad_kokkehue

KOK

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.

Læs mere

Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).