Catering til firmafest – Bestil mad til firmafesten

Er det ved at være tid til at afholde den store firmafest? Mangler I mad til firmafesten? Hos Gaudium kan I bestille catering af høj kvalitet. Vi leverer udsøgt mad til jeres firmafest. Alt I skal gøre, er at varme maden og blot nyde en madoplevelse ud over det sædvanlige.

Vores menuer er sammensat af nordiske retter af højeste kvalitet – og vi garanterer, at vores mad og buffet til festen vil være et hit. Gaudiums mad bliver et centralt midtpunkt ved bordet, som I blot skal nyde i fulde drag.

I finder mere information om vores catering til firmafesten og muligheden for at bestille vores menuer herunder.

Mad til firmafester

Nordisk Luksusbuffet
Eksklusiv Catering

Nordisk Luksusbuffet er super lækkert og veltilberedt mad, lækkert hjemmebagt brød og fantastisk dessert. Helt…

Eksklusiv menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 109…

Nordisk menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 99…

Prestige 3 retters menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 199…

Signatur buffet
Eksklusiv Catering

Jeg har kun godt og sige, fantastisk dejlig velsmagende mad hele vejen rundt! NYHED i…

Premium buffet
Eksklusiv Catering

Med Premium buffet får du glade gæster. Der er kræset for detaljerne på Premium buffeten. …

Køkkenchefens buffet
Eksklusiv Catering

Køkkenchefens buffet er en lækker frisk buffet. Især kødet og laksen er i top. Stor…

Gastro Deluxe buffet
Eksklusiv Catering

Gastro Deluxe er fantastisk god mad, blev rost til skyerne af alle gæsterne og var…

Supreme buffet
Eksklusiv Catering

Supreme buffet er en dejlig madoplevelse – det er intet mindre end fremragende. Maden var…

Mad til firmafesten uden det store besvær

Når der skal afholdes firmafest, kræver det både at hele firmaet er samlet, og der ikke skal stresses rundt for at klargøre maden. Vi har derfor her hos Gaudium gjort det let og overskueligt, når der skal bestilles mad til firmafesten.

Al vores mad leveres i termokasser og køres ud til den oplyste leveringsadresse, hvor vores chauffør altid gennemgår vejledningen. Den beskriver opvarmningen af maden samt eventuelle spørgsmål, der måtte være.

Når opvarmningen af maden er på plads, skal I blot servere det på bordet, og vi kan hermed garantere, at alle ansattes ganer bliver tilfredsstillet.

Kun de bedste råvarer

Hos Gaudium går vi ikke på kompromis med vores råvarer. Vi sætter også en ære i, at vores råvarer er af god kvalitet. Det er nemlig et af fundamenterne bag vores nordiske koncept. Det danske og det nordiske køkken er rigt på traditioner, skikke og sædvaner, og det er til dels ved at følge nogle af de principper, vores festmad altid er garant for en lækker smagsoplevelse.

Vi kan derfor garantere jer, at I får en udsøgt smagsoplevelse med vores eksklusive menuer, når I bestiller mad til firmafesten.

Udbringning eller hent selv

Hos Gaudium elsker vi at gøre det let for vores kunder, og du har derfor nu også muligheden for at enten få bragt maden til jeres firmafest eller hente det selv hos os. Vi gennemgår altid den bestilte menu med alle vores kunder, når vi udleverer maden. På den måde sikrer vi os, at alle er klædt godt på, når opvarmningen af maden til festen skal laves.

Hvilken menu skal I vælge?

Det kan være svært lige at finde frem til den helt rette menu, når der skal vælges mad til firmafesten. Heldigvis har vi hos Gaudium mange års erfaring, hvorfor vi også kan rådgive dig i den rigtige retning.

Hos Gaudium har vi nøje sammensat vores menuer, så alle smagssanser bliver stimuleret. Alle salater er altid friske og lækre — og kødet dejlig mørt.

Hvilken menu du skal vælge til firmafesten, er helt op til jeres egne ønsker. God smag er bred smag og kan variere fra en kræsen gane til en gane altid nysgerrig på nye smagsoplevelser.

Specifikke ønsker til jeres mad til firmafesten?

Skulle I ligge inde med nogle specifikke ønsker til jeres mad, eller nogen af de ansatte i firmaet er allergisk overfor noget specielt, så hører vi endelig gerne fra dig, så vi kan skræddersy jeres mad til firmafesten, så I får nøjagtig det, som I ønsker.

Formålet er, at det ikke bare skal smage godt, men det skal også gerne være nemt. Det gør vi vores bedste for, at du er enig i. Vi står for maden, så du slipper for besværet.

Kontakt os her.

Tilberedningsmetoder

madmad_bestik

AFHENTNING / LEVERING

Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.

Læs mere

Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18

Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:

KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.

VARM
Hele Sjælland 700kr.

En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

madmad_gryde

KOLD / VARM

Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.

Læs mere

Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.

Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.

Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

madmad_kokkehue

KOK

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.

Læs mere

Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).