Mad til sommerfest

Når solen endelig titter frem, og sommeren står for døren, er det oplagt at holde en hyggelig sommerfest- eller arrangement sammen med vennerne og familien. Til en sommerfest er det selvfølgelig uundværligt med et lækkert måltid mad, som du og gæsterne kan nyde sammen. Det er derfor nødvendigt, at du sørger for at finde det lækreste mad og drikke til sommerfesten, som kan være med til at skabe den helt rette stemning.

Der kan dog være en hel del arbejde i at arrangere mad til en sommerfest, og derfor kan du spare dig selv både tid og besvær ved at bestille lækker nordisk mad fra os. Vi laver kun mad af højeste kvalitet og sørger for, at du får sammensat den perfekte menu til en sommerfest.

Hos Gaudium har vi stor erfaring med catering til både store og små begivenheder og fester – så hvorfor ikke lade os stå for maden til din store sommerfest, så du kan nyde den sammen med dine gæster? Vi tilbyder sommerfest catering i høj kvalitet. Vi kan garantere dig og dine gæster, at I ikke bliver skuffet med vores mad til sommerfesten.

Sommerfest menuer

Nordisk Luksusbuffet
Eksklusiv Catering

Nordisk Luksusbuffet er super lækkert og veltilberedt mad, lækkert hjemmebagt brød og fantastisk dessert. Helt…

Eksklusiv menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 109…

Nordisk menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 99…

Prestige 3 retters menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 199…

Signatur buffet
Eksklusiv Catering

Jeg har kun godt og sige, fantastisk dejlig velsmagende mad hele vejen rundt! NYHED i…

Premium buffet
Eksklusiv Catering

Med Premium buffet får du glade gæster. Der er kræset for detaljerne på Premium buffeten. …

Køkkenchefens buffet
Eksklusiv Catering

Køkkenchefens buffet er en lækker frisk buffet. Især kødet og laksen er i top. Stor…

Gastro Deluxe buffet
Eksklusiv Catering

Gastro Deluxe er fantastisk god mad, blev rost til skyerne af alle gæsterne og var…

Supreme buffet
Eksklusiv Catering

Supreme buffet er en dejlig madoplevelse – det er intet mindre end fremragende. Maden var…

Skal du holde en stor eller lille sommerfest?

Når du skal holde sommerfest, kan der være stor forskel på, om du inviterer til den helt store festivitas eller om det blot er en hyggelig sammenkomst med de nærmeste. Hos Gaudium spiller det ingen rolle, om du holder en stor eller lille fest, da vi kan klare alle cateringopgaver uanset størrelsen.

Vi har ekspertise inden for alle forskellige typer af fester såsom konfirmationer, barnedåb og fødselsdag, og kan derfor let sørge for eksklusiv og lækker mad til din kommende sommerfest eller enhver anden begivenhed. Vi tilbyder derfor også både catering med menu og sommerbuffet catering.

Hvad end du ønsker en menu eller buffet til din sommerfest, kan du selv bestemme, hvilken type mad der skal serveres. Vi står gerne for nem mad til sommerfesten. Hvis du derimod har svært ved at bestemme dig for indholdet i menuen eller buffeten, kan du altid kontakte os, efter du har fastlagt både sted og dato. Vi glæder os til at høre fra dig, hvordan vi kan hjælpe dig med mad til sommerfesten.

Vi laver en vurdering ud fra de forskellige informationer såsom antallet af gæster, præferencer og lignende, hvorefter vi kommer med de mest relevante og passende forslag til menu eller buffet til dig, så du får den rette mad til din sommerfest.

Selvom der kan være forskel på selve menuen eller retterne i vores buffeter, er de alle sammen bygget på samme grundprincipper om høj kvalitet og med fokus på at skabe en unik og gennemført smagsoplevelse. Du kan derfor altid føle dig tryg, når du bestiller sommerbuffet catering ud af huset fra os til din næste sommerfest.

Sommerbuffet ud af huset

Når der skal holdes fest, ender maden ofte med at være samlingspunktet, fordi gæsterne kan komme hinanden ved og snakke sammen, mens de nyder det lækre måltid omkring bordet. Hos Gaudium har du muligheden for at få bestilt sommerbuffet ud af huset. Så hvis du ikke selv føler for at stå med det store ansvar for at lave mad til sommerfesten, så lad os stå for det. Vi er specialister i sommerfest catering. Vi garanterer dig og dine gæster får en smagsoplevelse ud over det sædvanlige med vores summerbuffet ud af huset.

Hos Gaudium går vi ind for lækker mad af høj kvalitet. Vi har de bedste kokke til at stå i køkkenet og sammensætte fantastiske retter og menuer, hvor både smage og konsistenser kombineres med det formål at skabe den perfekte smagsoplevelse. Vi har stor passion for gode kvalitetsråvarer, som går igen i alle vores buffeter og menuer, der er opbygget med inspiration fra det nordiske køkken.

Når du bestiller en sommerbuffet eller menu fra os, kan du derfor være helt sikker på at få mad, som er gennemtænkt og arrangeret med fokus på kvalitet og en unik smagsoplevelse. Vi mener, at vores kunder kun fortjener det bedste, og derfor vil vi altid vælge gode råvarer af topkvalitet, når vi leverer mad til din sommerfest.

Slip for stress med eksklusiv catering til din sommerfest

Når du skal arrangere en sommerfest, er der mange ting og sager, som skal ordnes. En af de største tidsrøvere er uden tvivl madlavningen. Hvad end du er fantastisk i et køkken eller ej, er der ingen tvivl om, at det tager meget tid at forberede mad til en stor fest. Vi leverer derfor mad til sommerfest, så du ikke selv skal stresse over at få det hele klar til gæsterne.

Det er ærgerligt at bruge alt for meget tid i køkkenet, fordi det betyder, at du har mindre tid at bruge sammen med dine gæster. Når vi står for maden til din sommerfest, har du rig mulighed for at nyde aftenen sammen med dine gæster. På den måde slipper du for stress, og kan i stedet nyde den lækre og eksklusive sommerbuffet i godt selskab. Det kalder vi for nem mad til sommerfest.

Få maden leveret til døren

Hvis du bestiller en menu eller buffet fra os til din sommerfest, leverer vi den direkte til din dør. Det bliver derfor ikke nemmere at tilbyde dine gæster et udsøgt måltid mad af høj kvalitet, som I kan nyde sammen. Du skal blot vælge den buffet eller menu, som du foretrækker, og herfra klarer vi resten.

Du vil altid modtage maden nedpakket i kølebokse, da det er med til at bevare smagen og kvaliteten. Vi giver dig en vejledning til, hvordan du skal forberede maden, så den bliver serveret på den helt rigtige måde. Vi kan også arrangere en levering af retterne, hvor de allerede er opvarmet, men dette medfører et mindre gebyr. Det er også muligt at tilkøbe en kok til at stå for at tilberede maden, hvis man ønsker en ekstra eksklusiv luksusoplevelse til sommerfesten.

Tilberedningsmetoder

madmad_bestik

AFHENTNING / LEVERING

Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.

Læs mere

Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18

Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:

KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.

VARM
Hele Sjælland 700kr.

En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

madmad_gryde

KOLD / VARM

Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.

Læs mere

Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.

Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.

Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

madmad_kokkehue

KOK

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.

Læs mere

Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).