Mad til studenterfest

Dagen, hvor studenterhuen sættes på hovedet, er en dag, mange unge venter spændte på. Den er forbundet med spænding, nervøsitet og forløsning, hvor lækker studenterfestmad hurtigt kan score høje karakterer i studenterhuen. At huen er blevet placeret på hovedet, skal fejres med en fest, og til studentergildet hører naturligvis — foruden en god portion drikkevarer — en solid og lækker studentermenu.

Mad til studenterfesten findes i alverdens afskygninger og varianter, og her hos Gaudium tilbyder vi et nøje udvalg af eksklusive nordiske buffeter til studenterfester. Her omfatter vores mad sig særlig godt som studenterbuffet med frisk hjemmebagt brød, sprøde grønne salater — og altid mørt og lækkert kød. Med andre ord er Gaudium dit sikre valg til studentergilde, da vi har stået for catering til mange studenterfester og succesfuldt leveret rosende studentermad gennem tiden.

Studenterfest menuer

Nordisk Luksusbuffet
Eksklusiv Catering

Nordisk Luksusbuffet er super lækkert og veltilberedt mad, lækkert hjemmebagt brød og fantastisk dessert. Helt…

Eksklusiv menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 109…

Nordisk menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 99…

Prestige 3 retters menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 199…

Signatur buffet
Eksklusiv Catering

Jeg har kun godt og sige, fantastisk dejlig velsmagende mad hele vejen rundt! NYHED i…

Premium buffet
Eksklusiv Catering

Med Premium buffet får du glade gæster. Der er kræset for detaljerne på Premium buffeten. …

Køkkenchefens buffet
Eksklusiv Catering

Køkkenchefens buffet er en lækker frisk buffet. Især kødet og laksen er i top. Stor…

Gastro Deluxe buffet
Eksklusiv Catering

Gastro Deluxe er fantastisk god mad, blev rost til skyerne af alle gæsterne og var…

Supreme buffet
Eksklusiv Catering

Supreme buffet er en dejlig madoplevelse – det er intet mindre end fremragende. Maden var…

Bestil mad til studenterfesten i København og hele Sjælland

Når de veloverståede eksaminer skal fejres, og tre år på skolebænken kulminerer, kommer en lang periode med en masse begivenheder og fester. Det gælder både studenterkørsel og studentergilder, hvor familie og venner inviteres for at fejre afslutningen på det hårde arbejde. Mad til studenterfester eller studentergilder er typisk ikke forbundet med noget formelt, men den skal naturligvis stadig være lækker og velsmagende.

Som til enhver anden fest er maden samlingspunktet, hvor dine inviterede gæster hygger sig med lækkert studenter mad. Måske deler dine bedsteforældre anekdoter fra deres studentertid med dine studiekammerater over en bid mad? Her hos Gaudium vil vi hellere end gerne stå for en lækker nordisk studenterbuffet, og give en særlig madoplevelse til den minderige dag.

Buffet til studentergilde af højeste kvalitet

Vi sørger for, at maden er af højeste kvalitet. Det gør vi ved at tage udgangspunkt i det nordiske køkken, hvor vi nøje har udvalgt alle råvarer af højeste kvalitet. Da dette er fællestræk ved alle vores buffeter, uanset om det er bryllup, barnedåb, konfirmation, fødselsdage — eller særligt mad til studentergilde, så egner alle vores buffeter os til disse arrangementer.

Dette har vi også gode erfaringer og feedback på — og nr. 1 på Trustpilot med en score på hele 9.9/10, så tør vi også godt at love, at vi leverer en eksklusiv og lækker studenterbuffet til jeres fest!

 

Eksklusiv mad til studentergilde

Studentertiden er forbundet med en mange forskellige fester, og derfor gør det ikke noget, at din menu skiller sig lidt ud. Derudover kan det være, at flere studenterfester skal klemmes ind på samme dag. Måske vælger du at fejre din hue med en frokost? I så fald kan vi tilbyde en lækker frokostbuffet, der vil behage alle dine gæster. Er din fest derimod sidst på dagen, og skal gæsterne bydes på aftensmad?

Her har vi ligeledes et nøje sammensat udvalg af eksklusive retter, som er særlig egnet som en studenterbuffet, og vil gøre dine gæster både mætte og glade. Det vigtigste er, at maden til studentergildet lever op til dine forventninger og den type fest, som du holder. Uanset hvilke retter af mad til studentergildet som du vælger, så garanterer vi hos Gaudium, at maden er i højeste kvalitet – og at den eksklusive studentermenu bliver det rigtige valg.

 

Vi leverer også maden til din studenterfest

Hos Gaudium tilbyder vi altid, at kunne levere maden lige til døren, så du kan eksponere kørselstiden bedre til din studenterfest. Som udgangspunkt leverer vi maden kold, hvor en simpel vejledning til opvarmningen altid medfølger, samt bliver gennemgået af vores rutinerede chauffører — samt spørgsmål du måtte have ind til dette. Vi tilbyder også altid muligheden, for selv at afhente maden.

 

Kontakt os for yderligere spørgsmål omkring studenter mad til studentergilde

Kontakt os i dag, hvis du skulle have spørgsmål omkring studenter mad til studentergilde eller andet. Du kan også læse mere om afhentning, levering, priser m.m. via vores ofte stillede spørgsmål

Tilberedningsmetoder

madmad_bestik

AFHENTNING / LEVERING

Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.

Læs mere

Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18

Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:

KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.

VARM
Hele Sjælland 700kr.

En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

madmad_gryde

KOLD / VARM

Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.

Læs mere

Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.

Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.

Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

madmad_kokkehue

KOK

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.

Læs mere

Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).