Catering i Holbæk

Gaudium er et klassisk cateringfirma, som har hjemme i Rødovre. Herfra leverer vi mad til arrangementer på hele Sjælland – derfor kan vi også klare catering i Holbæk. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten eller den gode smag, og hvad end du er ved at planlægge, er Gaudium et perfekt valg.

Vi leverer mad til mange forskellige typer arrangementer af forskellige størrelser, så om du er ved at planlægge fødselsdag, julefrokost, reception eller noget helt andet, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os.

Vælg og køb

Vælg menu og køb det antal værdibeviser, som du minimum forventer I bliver. (du kan altid justere op til samme pris, indtil 8 dage inden)

Bestilling

Videresend mailen med værdibeviser til gaudium@gaudium.dk og skriv bestilling i mailen. Bestilling skal ske senest 8 dage i forvejen.

Modtag din mad

Maden afhentes eller leveres som aftalt ved bestilling, og I kan nyde den lækre mad. Velbekomme!

Menuer

Premium buffet

Premium buffet Der er kræset for detaljerne på Premium buffet. Vi har introduceret mør okse…

Nordisk Luksusbuffet

Nordisk Luksusbuffet. Gør som over 60.000 andre allerede har gjort det seneste år, og forkæl…

Køkkenchefens buffet

Køkkenchefens Buffet. Vores køkkenchef har nøje udvalgt sine signaturretter til denne buffet. Vores kunder elsker…

Nytårsmenu – 4 retters

Menuen kan kun bestilles til nytårsaften d. 31/12. Der kan ikke rettes i menuen. (Min…

Tilberedningsmetoder

madmad_bestik

AFHENTNING / LEVERING

Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.

Læs mere

Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18

Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:

KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.

VARM
Hele Sjælland 700kr.

En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

madmad_gryde

KOLD / VARM

Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.

Læs mere

Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.

Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.

Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

madmad_kokkehue

KOK

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.

Læs mere

Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).

Gaudium støtter

Vi støtter ”Familier Med Kræftramte Børn” som er en selvstændig, landsdækkende patientorganisation som formidler kontakt og støtte til familier med kræftramte børn.

Hos Gaudium elsker vi at lave mad. Vi ved faktisk ikke noget bedre end at skabe gode madoplevelser. Derfor går vi også langt for at sikre os, at vores kunder og deres gæster får en unik smagsoplevelse. Vi er meget begejstrede for det nordiske køkken, og derfor har vi valgt at fokusere på netop denne madkultur. Derfor tør vi også godt kalde os selv specialister på området, og er du interesseret i udsøgt nordisk mad, er du kommet til det rette sted.

Vi kan blandt andet tilbyde buffet ud af huset, og på den måde kan dine gæster smage på forskellige retter fra det nordiske køkken. Indimellem har vi også sæsonbestemte menuer – for eksempel kan du bestille maden til årets julefrokost hos os.

Uanset hvilket arrangement du er ved at planlægge, kan vi altså hjælpe dig med madlavningen. Vi tør godt love, at vi gør vores allerbedste for at gøre dit arrangement til noget helt særligt.

Kontakt os allerede i dag – så finder vi sammen frem til en løsning, som passer til dig og dit arrangement i Holbæk.