Mad ud af huset og catering i København

Gaudium er et cateringfirma, som holder til på Sjælland. Vil du have den absolut bedste catering og mad ud af huset i København, er du derfor kommet det rette sted hen. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og derfor kan du hos os forvente en madoplevelse, der er noget ud over det sædvanlige.

Vi har speciale i mad ud af huset med nordiske menuer, og faktisk beskæftiger vi os kun med det. Det skyldes, at det er det nordiske køkken, vi brænder for. Derfor tror vi også på, at vi opnår det bedste resultat ved at holde os til det. Hos os kan du derfor få lækker og nordisk buffet i hele København.

Så, hvis du står og skal holde et arrangement og det er ekstra vigtigt, at du finder noget lækkert mad, som du kan servere for dine gæster, har du fundet dit mekka. Vi har et stort udvalg af menuer med lækker gourmetmad, som leveres til både København og mange andre steder i Danmark.

Menuer

Supreme buffet
Eksklusiv Catering

Supreme buffet er en dejlig madoplevelse – det er intet mindre end fremragende. Maden var…

Gourmet buffet
Eksklusiv Catering

“Jeg har kun godt og sige, fantastisk dejlig velsmagende mad hele vejen rundt!” NYHED i…

Luksus 3 retters menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Luksus 3 retters menu. Køb nu og nyd menuen allerede i dag eller i morgen!…

Eksklusiv menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 119…

Nordisk menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 99…

Premium buffet
Eksklusiv Catering

“Premium buffet er virkelig lækker. Mørt kød, dejlige salater og et helt fantastisk brød. Desserten…

Deluxe buffet
Eksklusiv Catering

NYHED! Deluxe buffet giver glade gæster. Der er kræset for detaljerne på Deluxe buffet.  Vores…

Prestige buffet
Eksklusiv Catering

“Vores gæster var meget begejstrede over den dejlige mad vi serverede” Nyhed i 2021! Med…

Nordisk Luksusbuffet
Eksklusiv Catering

Nordisk Luksusbuffet er super lækkert og veltilberedt mad, lækkert hjemmebagt brød og fantastisk dessert. Helt…

Mad ud af huset lavet af Michelinkok

Bag Gaudium står blandt andre den anerkendte Michelinkok Robert ”Fabio” Petersen. Han ved om nogen, hvad der skal til for at skabe en formidabel madoplevelse, som vil blive husket i lang tid frem. Vi ønsker at skabe en unik oplevelse for alle vores kunder og deres gæster uanset størrelsen på selskabet.

Bestil catering til alle arrangementer i København

Om du bestiller mad til en fødselsdag, stor reception eller konfirmation, kan du forvente, at du får catering ud over det sædvanlige. Vi varetager opgaver i alle størrelser og til alle lejligheder. Vi kan blandt andet tilbyde buffetcatering, hvor gæsterne frit kan vælge blandt de forskellige retter.

Goumetcatering i København kan være lidt af en jungle, men når du vælger at overlade opgaven til os, kan du vide dig fuldkommen sikker på, at du får en fantastisk madoplevelse. Vi går gerne den ekstra mil for at gøre det helt sublimt for dig, og du kan derfor se frem til skønne gourmetoplevelser fra Gaudium.

Hvis du står og skal holde et arrangement, er det vigtigt, at du finder noget lækker mad, som du kan servere for dine gæster. Og det er i den grad noget, vi kan hjælpe dig med. Vi har et stort udvalg af menuer med lækker gourmetmad, som leveres til både København og mange andre steder i Danmark.

Skab den rette stemning med gourmetmad

Når det kommer til mad, er det ikke kun smagen, som det handler om. Det er naturligvis vigtigt, at den mad du serverer, har en god smag, men det betyder meget mere end det. Maden er nemlig også grundlaget for en god og hyggelig stemning. Hvad end der er tale om en lille fest eller en større forsamling, kan mad være med til at samle folk og skabe en helt særlig atmosfære. Lækker mad er noget alle kan relatere til, og derfor er det et fantastisk udgangspunkt for en vellykket aften med glade gæster. Bestil mad til jeres fest her.

Som vært eller værtinde, skal du derfor sørge for at servere noget god mad, som dine gæster kan samles over. Hvis du er usikker på dine egne evner i køkkenet, kan vi lette ansvaret og sørge for, at du får leveret lækker gourmet mad til dig og dine gæster. På den måde kan du føle dig tryg ved, at dine gæster får noget god mad af topkvalitet, som skaber en god stemning i løbet af aftenen.

Vores mad er baseret på lækker og traditionsrig, nordisk mad, som uden tvivl vil tilfredsstille dine gæster. Du kan selv vælge om du vil have buffet servering eller flere retters menu. Vi er eksperter, når det kommer til catering og kan derfor altid love dig en lækker servering af topkvalitet.

Diner Transportable med fokus på kvalitet

Vi er egentlig ikke meget for at prale, men vi kan ikke lade være med at være stolte over vores omtale inden for catering. Lige nu ligger vi nummer 1 på Trustpilot, hvilket siger en hel del om, hvordan vores kunder opfatter vores service og mad ud af huset. Du kan derfor være sikker på at have et af Danmarks bedste catering firmaer i ryggen, når du bestiller mad gennem os.

Vi tror på, at en af de største årsager til, at vores kunder er tilfredse med os, er, at vi altid har fokus på kvaliteten. Det gælder både, når det kommer til vores mad og service. Vores menuer består altid af friske og gode råvarer, og vi leverer gerne direkte til døren i København og hele Danmark. Du kan derfor altid være sikker på at modtage den bedste kvalitet inden for alle parametre, når du bruger os.

Mad ud af huset lige til døren i København

Når du skal holde et selskab, småt som stort, kan det være en smule uoverskueligt at skulle lave mad til alle gæster. Det er meget tidskrævende og ender derfor ofte med, at du bruger det meste af aftenen i køkkenet frem for med gæsterne. Det vil vi gerne ændre på. Derfor leverer vi lækker gourmetmad til selskabet, direkte til jeres hoveddør!

Det betyder, at du ikke selv skal bruge tid på hverken at lave maden eller hente den. Det eneste, du skal gøre, er, at varme maden op, når gæsterne ankommer. Du får en hel del mere tid til at være sammen med dine gæster, så I sammen kan nyde hinanden selskab over et lækkert måltid mad.

Tilberedningsmetoder

madmad_bestik

AFHENTNING / LEVERING

Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.

Læs mere

Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18

Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:

KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.

VARM
Hele Sjælland 700kr.

En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

madmad_gryde

KOLD / VARM

Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.

Læs mere

Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.

Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.

Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

madmad_kokkehue

KOK

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.

Læs mere

Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).