Mad ud af huset i København

Søger du god mad ud af huset i København? Når du er vært for et arrangement, så er det selvsagt vigtigt, at du vælger en god catering løsning. Hos Gaudium har vi et stort udvalg af lækre menuer og buffeter, som du kan servere for dine gæster. Vi leverer lækker gourmetmad i hele København og omegn – ja faktisk på hele Sjælland. Vælg Gaudium, hvis du vil ha’ en lækker nordisk buffet i København.

Mad ud af huset lavet af engagerede kokke

Gaudium er et cateringfirma, som holder til på Sjælland. Vil du have den absolut bedste catering og mad ud af huset i København, er du derfor kommet det rette sted hen. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og derfor kan du hos os forvente en madoplevelse, der er noget ud over det sædvanlige.

Vi har speciale i mad ud af huset med nordiske menuer, og faktisk beskæftiger vi os kun med det. Det skyldes, at det er det nordiske køkken, vi brænder for. Derfor tror vi også på, at vi opnår det bedste resultat ved at holde os til det.

Bag Gaudium står et stærkt team af engagerede kokke, der om nogen ved, hvad der skal til for at skabe en formidabel madoplevelse, som vil blive husket i lang tid frem. Vi ønsker at skabe en unik oplevelse for alle vores kunder og deres gæster uanset størrelsen på selskabet.

Catering i København til alle arrangementer

Uanset om du bestiller mad til en fødselsdag, stor reception eller konfirmation, kan du forvente, at du får catering ud over det sædvanlige. Vi varetager opgaver i alle størrelser og til alle lejligheder. Vi kan blandt andet tilbyde buffetcatering, hvor gæsterne frit kan vælge blandt de forskellige retter.

Goumetcatering i København kan være lidt af en jungle, men når du vælger at overlade opgaven til os, kan du vide dig fuldkommen sikker på, at du får en fantastisk madoplevelse. Vi går gerne den ekstra mil for at gøre det helt sublimt for dig, og du kan derfor se frem til skønne gourmetoplevelser fra Gaudium.

Hvis du står og skal holde et arrangement, er det vigtigt, at du finder noget lækker mad, som du kan servere for dine gæster. Og det er i den grad noget, vi kan hjælpe dig med. Vi har et stort udvalg af menuer med lækker gourmetmad, som leveres til både København og mange andre steder i Danmark.

Skab den rette stemning med gourmetmad

Når det kommer til mad, er det ikke kun smagen, som det handler om. Det er naturligvis vigtigt, at den mad du serverer, har en god smag, men det betyder meget mere end det. Maden er nemlig også grundlaget for en god og hyggelig stemning. Hvad end der er tale om en lille fest eller en større forsamling, kan mad være med til at samle folk og skabe en helt særlig atmosfære. Lækker mad er noget alle kan relatere til, og derfor er det et fantastisk udgangspunkt for en vellykket aften med glade gæster. Bestil mad til jeres fest her.

Som vært eller værtinde, skal du derfor sørge for at servere noget god mad, som dine gæster kan samles over. Hvis du er usikker på dine egne evner i køkkenet, kan vi lette ansvaret og sørge for, at du får leveret lækker gourmet mad til dig og dine gæster. På den måde kan du føle dig tryg ved, at dine gæster får noget god mad af topkvalitet, som skaber en god stemning i løbet af aftenen.

Vores mad er baseret på lækker og traditionsrig, nordisk mad, som uden tvivl vil tilfredsstille dine gæster. Du kan selv vælge om du vil have buffet servering eller flere retters menu. Vi er eksperter, når det kommer til catering og kan derfor altid love dig en lækker servering af topkvalitet.

Diner Transportable med fokus på kvalitet

Vi er egentlig ikke meget for at prale, men vi kan ikke lade være med at være stolte over vores omtale inden for catering. Lige nu ligger vi nummer 1 på Trustpilot, hvilket siger en hel del om, hvordan vores kunder opfatter vores service og mad ud af huset. Du kan derfor være sikker på at have et af Danmarks bedste catering firmaer i ryggen, når du bestiller mad gennem os.

Vi tror på, at en af de største årsager til, at vores kunder er tilfredse med os, er, at vi altid har fokus på kvaliteten. Det gælder både, når det kommer til vores mad og service. Vores menuer består altid af friske og gode råvarer, og vi leverer gerne direkte til døren i København og hele Danmark. Du kan derfor altid være sikker på at modtage den bedste kvalitet inden for alle parametre, når du bruger os.

Mad ud af huset lige til døren i København

Når du skal holde et selskab, småt som stort, kan det være en smule uoverskueligt at skulle lave mad til alle gæster. Det er meget tidskrævende og ender derfor ofte med, at du bruger det meste af aftenen i køkkenet frem for med gæsterne. Det vil vi gerne ændre på. Derfor leverer vi lækker gourmetmad til selskabet, direkte til jeres hoveddør!

Det betyder, at du ikke selv skal bruge tid på hverken at lave maden eller hente den. Det eneste, du skal gøre, er, at varme maden op, når gæsterne ankommer. Du får en hel del mere tid til at være sammen med dine gæster, så I sammen kan nyde hinanden selskab over et lækkert måltid mad.