Catering på Nørrebro

Søger du god catering på Nørrebro? Så er du kommet til det rette sted! Vi er et klassisk cateringfirma, der leverer mad ud af huset til hele Sjælland – også Nørrebro. Vi laver nordisk gourmetmad til alle arrangementer. Uanset om du skal holde en hyggelig fødselsdagsfest eller en stor bryllupsfest, så kan vi hjælpe dig. Bestil mad til din fest på Nørrebro hos Gaudium, og få en udsøgt madoplevelse.

Nordisk gourmet catering på Nørrebro

Her hos Gaudium er vi yderst passionerede omkring det nordiske køkken. Derfor har vi også valgt at koncentrere alt vores energi om netop det køkken. På den måde kan vi nemlig give vores kunder den absolut bedste madoplevelse.

Vi går desuden meget op i at udvælge gode råvarer, og det kan man uden tvivl smage i det færdige resultat. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og vi bruger gerne lang tid på at sammensætte vores menuer, så alle råvarerne kommer til deres ret.

Vi kan blandt andet tilbyde store, lækre buffeter til diverse arrangementer, og til særlige højtider udarbejder vi specielle menuer. Det vil sige, at du for eksempel kan bestille mad fra Gaudium til din næste julefrokost eller nytårsaften. Så kan du bruge mere tid på at nyde dine gæsters selskab, og du kan være sikker på, at gæsterne går derfra en stor madoplevelse rigere. Vi går altid efter at give hver eneste gæst en unik oplevelse, og det kan bestemt smages.

Få leveret mad ud af huset på Nørrebro

Hos Gaudium tilbyder vi at levere maden direkte til din adresse, uanset hvor på Nørrebro du skal holde fest.

Vores dygtige kokke sørger for at pakke maden pænt i termokasser, så det eneste du skal gøre når din levering ankommer til den aftalte adresse, er at opvarme maden kort før servering. Der medfølger naturligvis en udførlig beskrivelse af hvordan du skal gøre, så du nemt og hurtigt kan komme tilbage til gæsternes gode selskab.

Gaudium