Catering på Østerbro

Leder du efter gourmetcatering på Østerbro? Så er du kommet det rigtige sted hen. Hos Gaudium kan vi nemlig tilbyde catering til selskaber af enhver størrelse på Sjælland. Vi er specialister i det nordiske køkken. Derfor kan du regne med, at du får en sublim madoplevelse, når du vælger os til at lave din mad.

Vi bruger altid friske og nøje udvalgte råvarer, og det kan naturligvis smages i hver eneste bid. Vi laver altså mad, som dine gæster vil huske i lang tid fremover.

Vælg og køb

Vælg menu og køb det antal værdibeviser, som du minimum forventer I bliver. (du kan altid justere op til samme pris, indtil 8 dage inden)

Bestilling

Videresend mailen med værdibeviser til [email protected] og skriv bestilling i mailen. Bestilling skal ske senest 8 dage i forvejen.

Modtag din mad

Maden afhentes eller leveres som aftalt ved bestilling, og I kan nyde den lækre mad. Velbekomme!

Menuer

Signatur buffet

Vi er meget stolte af Signatur buffet, som er vores helt nye buffet i år.…

Gastro Deluxe buffet

Tun & Skaldyr, saftigt kalkunbryst, chokoladekage med hvid chokolademousse er nogle af de nye retter…

Supreme buffet

Supreme buffet er fantastisk lækker buffet, som er elsket af vores kunder. Supreme buffet er…

Premium buffet

Premium buffet Der er kræset for detaljerne på Premium buffet. Vi har blandt andet introduceret…

Tilberedningsmetoder

madmad_bestik

AFHENTNING / LEVERING

Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.

Læs mere

Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18

Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:

KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.

VARM
Hele Sjælland 700kr.

En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

madmad_gryde

KOLD / VARM

Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.

Læs mere

Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.

Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.

Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

madmad_kokkehue

KOK

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.

Læs mere

Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).

Gaudium støtter

Vi støtter ”Familier Med Kræftramte Børn” som er en selvstændig, landsdækkende patientorganisation som formidler kontakt og støtte til familier med kræftramte børn.

Bestil catering til alle arrangementer på Østerbro

Bag Gaudium står blandt andre den anerkendte Michelinkok Robert ”Fabio” Petersen. Det betyder, at du får en madoplevelse i verdensklasse – uanset hvilket arrangement du skal holde. Vi er et klassisk cateringfirma i den forstand, at vi leverer udsøgt mad til ethvert arrangement af enhver størrelse. Uanset om du skal holde stor fødselsdag, konfirmation, barnedåb eller reception, kan vi hjælpe dig med maden.

Bestil mad ud af huset til særlige arrangementer

I anledningen af særlige højtider har vi desuden udviklet specielle menuer. Du kan for eksempel bestille mad til din næste julefrokost eller konfirmation. På den måde får du lækker mad uden selv at skulle røre en finger.

Overrask dine gæster med udsøgt gourmet catering

Vi leverer mad på hele Sjælland – også på Østerbro. Hvis du vil give dine gæster en madoplevelse ud over det sædvanlige, er Gaudium et godt valg. Med fokus på de bedste ingredienser og med gennemtænkte menuer får du mad, som skiller sig ud. Det vil helt sikkert sætte prikken over i’et på dit arrangement. Kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan planlægge din næste fest.