Mad ud af huset og catering på Østerbro

Leder du efter gourmetcatering og mad ud af huset på Østerbro? Så er du kommet det rigtige sted hen. Hos Gaudium kan vi nemlig tilbyde catering til selskaber af enhver størrelse på Sjælland. Vi er specialister i det nordiske køkken. Derfor kan du regne med, at du får en sublim madoplevelse, når du vælger os til at lave din mad.

Vi bruger altid friske og nøje udvalgte råvarer, og det kan naturligvis smages i hver eneste bid. Vi laver altså mad, som dine gæster vil huske i lang tid fremover.

Vælg og køb

Vælg menu og køb det antal værdibeviser, som du minimum forventer I bliver. (du kan altid justere op til samme pris, indtil 8 dage inden)

Bestilling

Videresend mailen med værdibeviser til gaudium@gaudium.dk og skriv bestilling i mailen. Bestilling skal ske senest 8 dage i forvejen.

Modtag din mad

Maden afhentes eller leveres som aftalt ved bestilling, og I kan nyde den lækre mad. Velbekomme!

Menuer

Bøf Deluxe 3 retters (fra 2 kuv.)

Få en lækker bøf af okse med bearnaise hjemme hos dig selv, som en del…

Prestige 3 retters menu (fra 2 kuv.)

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 199…

Nordisk menu (fra 2 kuv.)

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 99…

Eksklusiv menu (fra 2 kuv.)

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 109…

Tilberedningsmetoder

madmad_bestik

AFHENTNING / LEVERING

Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.

Læs mere

Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18

Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:

KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.

VARM
Hele Sjælland 700kr.

En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

madmad_gryde

KOLD / VARM

Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.

Læs mere

Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.

Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.

Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

madmad_kokkehue

KOK

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.

Læs mere

Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).

Gaudium støtter

Vi støtter ”Familier Med Kræftramte Børn” som er en selvstændig, landsdækkende patientorganisation som formidler kontakt og støtte til familier med kræftramte børn.

Bestil catering til alle arrangementer på Østerbro

Bag Gaudium står blandt andre den anerkendte Michelinkok Robert ”Fabio” Petersen. Det betyder, at du får en madoplevelse i verdensklasse – uanset hvilket arrangement du skal holde. Vi er et klassisk cateringfirma i den forstand, at vi leverer udsøgt mad til ethvert arrangement af enhver størrelse. Uanset om du skal holde stor fødselsdag, konfirmation, barnedåb eller reception, kan vi hjælpe dig med maden.

Bestil mad ud af huset til særlige arrangementer

I anledningen af særlige højtider har vi desuden udviklet specielle menuer. Du kan for eksempel bestille mad til din næste julefrokost eller konfirmation. På den måde får du lækker mad uden selv at skulle røre en finger.

Overrask dine gæster med udsøgt gourmet catering

Vi leverer mad på hele Sjælland – også på Østerbro. Hvis du vil give dine gæster en madoplevelse ud over det sædvanlige, er Gaudium et godt valg. Med fokus på de bedste ingredienser og med gennemtænkte menuer får du mad, som skiller sig ud. Det vil helt sikkert sætte prikken over I’et på dit arrangement. Kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan planlægge din næste fest.

Når du skal holde en fest med mange gæster, er det vigtigt, at der bliver serveret en lækker menu. Her kan vi hjælpe dig med vores lækre gourmet mad, som leveres til Østerbro og andre områder i Danmark. Vi komponerer vores menuer med fokus på lækker og traditionsrig nordisk mad, som kan skabe en unik og anderledes smagsoplevelse for dine gæster.

Du kan både bestille vores menuer som retter eller buffet alt efter dine præferencer til dit arrangement. Vi er eksperter inden for gourmetmad af topkvalitet, som leveres direkte til din dør.

Mad til den rette stemning

Vi tror på, at mad handler om meget mere end blot smag. Det kan være grundlaget for at skabe den helt rette stemning til ethvert arrangement. Hvad end der er tale om et mindre eller større selskab med folk, du kender eller ej, kan mad fungere som en stemningsskaber. Hvis der bliver serveret lækker mad fuld af smag, er det let at falde i snak og have en sjov aften, lige meget hvilken situation, der er tale om.

Det er derfor altid vigtigt, at du som vært eller værtinde sørger for at servere noget god mad til dine gæster, når du holder et selskab af enhver type. Hvis du ikke selv er sikker på, hvordan din mad ender ud, kan du trygt bruge os til catering. Med vores hjælp, kan du være sikker på at servere en lækker menu bestående af gode råvarer til dine gæster. Det vil uden tvivl være med til at skabe den helt rigtige stemning til din fest i Østerbro.

Diner Transportable af topkvalitet

Selvom vi helst ikke vil prale, kan vi ikke undgå at være lidt stolte over vores nuværende position inden for catering. Vi har nemlig en førsteposition på Trustpilot, hvilket viser os, at vores kunder er yderst tilfredse med den service, vi tilbyder. Du kan derfor altid føle dig tryg, når du bruger os til catering, fordi vi altid leverer mad og service af bedste kvalitet.

Vi mener, at der er mange grunde til, at vores kunder er særligt tilfredse med os com cateringfirma. Der er dog ingen tvivl om, at vores hovedforce ligger i den høje kvalitet, vi altid lægger i vores mad og service. Alle vores menuer består udelukkende af friske og gode råvarer. Du kan altid bestille lækker gourmetmad hos og føle dig tryg ved, at du kommer til at give dine gæster en uforglemmelig smagsoplevelse med mad af topkvalitet.

Nordisk gourmet mad direkte til døren på Østerbro

Vores menuer er nøje udviklede og komponerede med fokus på at skabe et uforglemmeligt eventyr for hver eneste bid mad, du og dine gæster får. Vores kokke har stor erfaring og kan derfor udforme nogle exceptionelle madretter, som vil bringe enhver en unik smagsoplevelse. Disse menuer kan bruges til alle typer af selskaber, hvad end du skal holde en større julefrokost eller have en mindre nytårsmenu. Du kan altid finde en menu ud fra vores store udvalg, som falder i din og dine gæsters smag.

Når du bestiller mad hos os, får du det direkte til døren, og skal derfor ikke selv bruge tid på at lave maden eller hente den. Du kan derfor bruge al din energi sammen med dine gæster, så I sammen får en hyggelig aften med fantastisk mad.