Mad ud af huset og catering i Valby

Mangler du professionel catering og mad ud af huset til et arrangement i Valby? Så er du kommet til det rette sted. Hos Gaudium kan vi tilbyde catering på hele Sjælland – også i Valby. Vi kan klare opgaver af enhver størrelse, så hvad end du skal holde reception, konfirmation eller fødselsdag, vil vi hellere end gerne stå for madlavningen.

Vi gør altid meget ud af at give hver enkelt gæst en unik madoplevelse – så skal dit arrangement være noget helt særligt, så kontakt os allerede i dag.

Vælg og køb

Vælg menu og køb det antal værdibeviser, som du minimum forventer I bliver. (du kan altid justere op til samme pris, indtil 8 dage inden)

Bestilling

Videresend mailen med værdibeviser til [email protected] og skriv bestilling i mailen. Bestilling skal ske senest 8 dage i forvejen.

Modtag din mad

Maden afhentes eller leveres som aftalt ved bestilling, og I kan nyde den lækre mad. Velbekomme!

Menuer

Nordisk særmenu – fra kun 2 kuverter!

Fra kun 2 personer. Unik mulighed. Hos Gaudium har vi omstillet os, og vi tilbyder…

Eksklusiv særmenu – fra kun 2 kuverter!

Fra kun 2 personer. Unik mulighed. Hos Gaudium har vi omstillet os, og vi tilbyder…

Signatur buffet – Køb nu – værdibevis gyldigt 1 år!

NYHED i 2020! Vi er meget stolte af Signatur buffet, som er vores helt nye…

Gastro Deluxe buffet – Køb nu – værdibevis gyldigt 1 år!

Tun & Skaldyr, saftigt kalkunbryst, chokoladekage med hvid chokolademousse er nogle af de nye retter…

Tilberedningsmetoder

madmad_bestik

AFHENTNING / LEVERING

Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.

Læs mere

Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18

Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:

KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.

VARM
Hele Sjælland 700kr.

En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

madmad_gryde

KOLD / VARM

Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.

Læs mere

Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.

Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.

Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

madmad_kokkehue

KOK

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.

Læs mere

Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).

Gaudium støtter

Vi støtter ”Familier Med Kræftramte Børn” som er en selvstændig, landsdækkende patientorganisation som formidler kontakt og støtte til familier med kræftramte børn.

Prøv catering i Valby fra det nordiske køkken

Gaudium er et klassisk cateringfirma i den forstand, at vi kan varetage opgaver af forskellige størrelser og til enhver type arrangement. Vi skiller os ud fra mængden. Det gør vi blandt andet, fordi vi har valgt at bruge alt vores energi på ét bestemt køkken — nemlig det nordiske.

Vi brænder ganske enkelt for det nordiske køkken. Derfor tror vi også på, at vi opnår det allerbedste resultat ved kun at fokusere på dette køkken. Det resulterer i nøje gennemtænkte og helt igennem fantastiske menuer, som du og dine gæster sent vil glemme.

Mad ud af huset, skabt af udsøgte råvarer

Når vi vælger råvarer, går vi naturligvis aldrig på kompromis med kvaliteten, og det er noget, der kan smages. Vi bruger meget tid på at få det allerbedste frem i hver eneste råvare. Skal du bruge catering i Valby, som er noget ud over det sædvanlige, er Gaudium derfor et godt valg.

Uanset hvilket arrangement du skal holde i Valby, kan vi levere udsøgt mad ud af huset. Vi tør godt love, at du bliver en madoplevelse rigere, når du vælger Gaudium.

Gaudium står for al maden

Hvis du skal holde et arrangement inden for den nærmeste fremtid, er det vigtigt, at du har noget lækkert mad at servere til dine gæster. Hos Gaudium tilbyder vi lækker gourmet mad ud af huset i Valby og andre steder i Danmark. Vores menuer er baseret på lækker og traditionsrig nordisk mad, som uden tvivl vil skabe en unik smagsoplevelse for både dig og dine gæster.

Hvad end du skal bruge en menu med retter eller buffet, har vi komponeret et bredt udvalg af gode muligheder. Vi er eksperter på området og kan derfor altid love dig lækker gourmet mad af højeste kvalitet leveret direkte til døren.

Diner Transportable med omtanke

Når det kommer til mad, handler det om meget mere end blot smagen. Mad er nemlig med til at skabe det perfekte grundlag for en god stemning, hvad end du er til et stort eller lille selskab med folk, du kender eller ej. Mad fungerer som et samlingspunkt, fordi det er noget, vi alle har til fælles og kan enes om. Lækker mad gør det derfor let at have det sjovt lige meget, hvilket arrangement du er til.

Du skal derfor også altid have fokus på at servere noget lækkert mad til dine gæster, hvis du skal holde en fest. Der er ingen grund til, at du selv skal bruge hele aftenen i køkkenet og lave noget mad, hvor du er usikker på udfaldet. Vi kan hjælpe dig med menuen og levere mad, så du og dine gæster kan være sikre på at få en unik smagsoplevelse. Det kan være med til at skabe den helt rigtige stemning til din fest.

Catering af høj kvalitet

Vi er ikke meget for at prale, men vi kan alligevel ikke lade være med at være en smule stolte over vores position inde for cateringverdenen. Vi ligger nemlig nr. 1 på Trustpilot, hvilket er en klar indikation af, at vores kunder er glade og tilfredse med vores service. Det er en stor tryghed, når du handler med os, fordi du altid kan være sikker på, at du har et af Danmarks bedste cateringfirmaer bag dig.

Vi tror på, at der er flere årsager til at vores kunder er meget tilfredse med den service og mad, vi leverer. Den hovedsagelig grund ligger dog klart i, at vi altid har fokus på høj kvalitet. Vores menuer bliver udelukkende udformet og lavet med udgangspunkt i friske of lækre råvarer. Du kan derfor trygt bestille mad ud af huset hos os, hvis du vil have en lækker menu af topkvalitet.

Nordisk gourmetmad lige til døren i Valby

Vi har udviklet nogle nøje komponerede menuer, som er med til at skabe en eventyrlig smagsrejse for dig og dine gæster. Det gælder hvad end, du skal bruge mad til julefrokosten, nytårsmenuen eller noget helt tredje. Vi har et bredt udvalg af lækre menuer, som du frit kan vælge mellem, så du altid kan finde den, som passer bedst til dig og dine gæster.

Vi sørger for at levere maden direkte til din hoveddør, hvis du ønsker det. Du behøver derfor ikke selv gøre andet end at varme maden op, når det skal serveres. Det sparer dig en hel del tide, som du i stedet kan bruge sammen med dine gæster, så I kan få en uforglemmelig fest med lækker mad.