Catering i Køge

Hos Gaudium elsker vi at lave smagfuld mad, og vi brænder for at skabe gode madoplevelser for vores kunder og deres gæster. Vi har hjemme i Rødovre, og herfra leverer vi mad til diverse arrangementer overalt på Sjælland. Derfor kan vi naturligvis også klare catering i Køge.

Vi kan hjælpe dig med madlavningen til en bred vifte af forskellige arrangementer, og uanset størrelsen på arrangementet skal vi nok finde frem til en god løsning – så kontakt os allerede i dag, hvis du har brug for mad til fest i Køge.

Vælg og køb

Vælg menu og køb det antal værdibeviser, som du minimum forventer I bliver. (du kan altid justere op til samme pris, indtil 8 dage inden)

Bestilling

Videresend mailen med værdibeviser til gaudium@gaudium.dk og skriv bestilling i mailen. Bestilling skal ske senest 8 dage i forvejen.

Modtag din mad

Maden afhentes eller leveres som aftalt ved bestilling, og I kan nyde den lækre mad. Velbekomme!

Menuer

Premium buffet

Premium buffet Der er kræset for detaljerne på Premium buffet. Vi har introduceret mør okse…

Nordisk Luksusbuffet

Nordisk Luksusbuffet. Gør som over 60.000 andre allerede har gjort det seneste år, og forkæl…

Køkkenchefens buffet

Køkkenchefens Buffet. Vores køkkenchef har nøje udvalgt sine signaturretter til denne buffet. Vores kunder elsker…

Nytårsmenu – 4 retters

Menuen kan kun bestilles til nytårsaften d. 31/12. Der kan ikke rettes i menuen. (Min…

Tilberedningsmetoder

madmad_bestik

AFHENTNING / LEVERING

Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.

Læs mere

Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18

Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:

KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.

VARM
Hele Sjælland 700kr.

En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

madmad_gryde

KOLD / VARM

Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.

Læs mere

Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.

Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.

Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

madmad_kokkehue

KOK

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.

Læs mere

Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).

Gaudium støtter

Vi støtter ”Familier Med Kræftramte Børn” som er en selvstændig, landsdækkende patientorganisation som formidler kontakt og støtte til familier med kræftramte børn.

Gaudium er opstået i samarbejde med en anerkendt Michelinkok ved navn Robert ”Fabio” Petersen. Han ved om nogen, hvad der skal til for at skabe madoplevelser ud over det sædvanlige, og du kan derfor forvente mad i verdensklasse, når du vælger Gaudium.

Vi er yderst passionerede omkring det nordiske køkken, og derfor har vi valgt at fokusere på dette køkken. Ved at koncentrere alt vores energi om denne madtradition, kan vi skabe de absolut bedste madoplevelser for dig, og det er netop vores primære mål. Fremfor at lave mad fra alle verdenshjørner har vi altså valgt at fokusere på ét køkken, og derfor kalder vi os eksperter i nordisk mad.

Vi kan blandt andet tilbyde buffet ud af huset og laver også sæsonbestemte menuer, således at du eksempelvis kan bestille maden til årets julefrokost hos os. Vi når altså vidt omkring, og uanset hvilken menu du vælger, kan du vide dig sikker på, at du får kvalitetsmad ud over det sædvanlige. Vi gør en dyd ud af at skabe unikke smagsoplevelser, og vil du servere noget, dine gæster sent vil glemme, er Gaudium altså det rette valg.