Mad ud af huset i Ringsted

Mangler du catering i Ringsted? Så er din søgen nu en saga blot. Vi leverer mad og buffet ud af huset over hele Sjælland, også Ringsted. Vores passion er at sammensætte lækre buffeter, og vi har stor erfaring med at levere delikate smagsoplevelser lige til din dør. God mad er mere end bare en nydelse. Den er et samlingspunkt og noget, der får mennesker tættere på hinanden på tværs af alder, bekendtskaber og familierelationer. Det er værdier, vi hos Gaudium, elsker at støtte op omkring, og derfor gør vi vores bedste, for at madoplevelsen er som ingen anden. Du kan se alle vores lækre menuer herunder.

Vælg og køb

Vælg menu og køb det antal værdibeviser, som du minimum forventer I bliver. (du kan altid justere op til samme pris, indtil 8 dage inden)

Bestilling

Videresend mailen med værdibeviser til [email protected] og skriv bestilling i mailen. Bestilling skal ske senest 8 dage i forvejen.

Modtag din mad

Maden afhentes eller leveres som aftalt ved bestilling, og I kan nyde den lækre mad. Velbekomme!

Menuer

Nordisk særmenu – fra kun 2 kuverter!

Fra kun 2 personer. Unik mulighed. Hos Gaudium har vi omstillet os, og vi tilbyder…

Eksklusiv særmenu – fra kun 2 kuverter!

Fra kun 2 personer. Unik mulighed. Hos Gaudium har vi omstillet os, og vi tilbyder…

Signatur buffet – Køb nu – værdibevis gyldigt 1 år!

NYHED i 2020! Vi er meget stolte af Signatur buffet, som er vores helt nye…

Gastro Deluxe buffet – Køb nu – værdibevis gyldigt 1 år!

Tun & Skaldyr, saftigt kalkunbryst, chokoladekage med hvid chokolademousse er nogle af de nye retter…

Tilberedningsmetoder

madmad_bestik

AFHENTNING / LEVERING

Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.

Læs mere

Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18

Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:

KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.

VARM
Hele Sjælland 700kr.

En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

madmad_gryde

KOLD / VARM

Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.

Læs mere

Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.

Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.

Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

madmad_kokkehue

KOK

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.

Læs mere

Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).

Catering til alle slags sammenkomster

Som nr. 1 på TrustPilot er vi stolte af at kalde os selv et af de førende diner transportable cateringfirmaer i landet, og det gælder, uanset om dit arrangement er en fødselsdagsfest, barnedåb, julefrokost eller nytårsmenu ud af huset. Hvis du søger en særlig julebuffet i Ringsted, så klarer vi også den.

Vi specialiserer i enhver slags fest, hvor mange mennesker samles. Små og mindre sammenkomster er selvfølgelig også en mulighed. Vi hjælper med at servere en udsøgt menu for dine gæster uanset lokale og størrelse, hvor kvalitet og velsmag er i højsædet.

Traditionsrig nordisk mad ud af huset

Vores menuer er nøje sammensatte smagsoplevelser, du selv har været med til at vælge og udpege. Vores mad ud af huset bliver bragt lige til din dør, hvis du ønsker det, og alt du selv skal gøre, er at varme maden. Med et stærkt fundament i det friske nordiske køkken og stolte danske madtraditioner, garanterer vi en oplevelse ud over det sædvanlige for dine gæster, hvor alt fra smag og konsistens til sammensætning og udvalg bliver noget, de alle kommer til at snakke om langt efter, festen er slut og veloverstået.

Det nordiske køkken har aldrig stået stille i lang tid, men især indenfor de seneste år er der sket store udviklinger. Der er kommet større fokus på de enkelte råvarer, deres unikke karakter og, ikke mindst, måden de er dyrket, høstet og avlet på. Den friskhed skinner også igennem i vores menuer og mad ud af huset, hvor alt er nøje sammensat med det mål at tilfredsstille ganen på helt udsøgte måder.

Nem og effektiv catering

Det tager kun nogle få klik (det kan gøres på tre, hvis du vil), og så har du mad ud af huset i Ringsted til lige netop den fest og antal af gæster, du ønsker. Og vi kan ikke sige det ofte nok: En af hovedårsagerne til, at vores kunder anbefaler os så højt, at vi faktisk ligger øverst på TrustPilot, er, at vi går op i hele oplevelsen — det er ikke kun smagen, der er i højsædet. Det er alt fra råvarerne til sammensætningen, konsistensen, tilbehør, kontakt, bestilling, udvalg og hvad der ellers kan være relevant.

Fordi det skal gerne være både lækkert og nemt, for dig såvel som for dine gæster. Maden er sjældent årsagen til, at der bliver holdt fest i det hele taget, men uden god mad falder enhver fest hurtigt til jorden. Derfor prioriterer vi kvalitet og omhu i alle aspekter af cateringtilbuddet.

Gaudium støtter

Vi støtter ”Familier Med Kræftramte Børn” som er en selvstændig, landsdækkende patientorganisation som formidler kontakt og støtte til familier med kræftramte børn.