Mad ud af huset i Ringsted

Søger du eksklusiv mad ud af huset i Ringsted? Så er din søgen nu en saga blot! Vi tilbyder catering af lækre nordiske buffeter og menuer til arrangementer på hele Sjælland – også i Ringsted. Vores kokke er passionerede omkring det nordiske køkken, og sørger gerne for en særdelels velsmagende og unik madoplevelse til din næste fest – uanset type, størrelse og antal gæster. Bestil allerede i dag.

Velsmagende catering leveret lige til døren

Som nr. 1 i catering-kategorien på Trustpilot, er vi stolte af at kunne kalde os selv for et af de førende diner transportable cateringfirmaer i landet, og det gælder, uanset om dit arrangement er en fødselsdagsfestbarnedåbjulefrokost eller nytårsmenu ud af huset.

Vores dygtige kokke laver lækker nordisk mad til enhver slags fest, og selvom vi holder til i Storkøbenhavn, så leverer vi også vores mad ud af huset i Ringsted. Vi hjælper med at levere udsøgte nordisk inspirerede menuer og buffeter for dine gæster, hvor kvalitet og velsmag er i højsædet. Du kan tilmed bestille mad fra Gaudium uanset arrangementets størrelse, for vi tilbyder catering til både store og små fester.

Eksklusiv mad ud af huset i Ringsted

Vores menuer og buffeter er nøje sammensatte smagsoplevelser, du selv har været med til at vælge og udpege. Vores mad ud af huset bliver bragt direkte til dit arrangement i Ringsted, hvis du ønsker det, og alt du selv skal gøre, er at varme maden. Med et stærkt fundament i det friske nordiske køkken og stolte danske madtraditioner, garanterer vi en oplevelse ud over det sædvanlige for dine gæster, hvor alt fra smag og konsistens til sammensætning og udvalg bliver noget, de alle kommer til at snakke om langt efter, festen er slut og veloverstået.

Det nordiske køkken har aldrig stået stille i lang tid, men især indenfor de seneste år er der sket store udviklinger. Der er kommet større fokus på de enkelte råvarer, deres unikke karakter og, ikke mindst, måden de er dyrket, høstet og avlet på. Den friskhed skinner også igennem i vores menuer og mad ud af huset, hvor alt er nøje sammensat med det mål at tilfredsstille ganen på helt udsøgte måder.

Bestil nemt mad til din fest hos Gaudium

Det tager kun nogle få klik, og så har du bestilt lækker mad ud af huset i Ringsted, til lige netop den fest og det antal gæster, som du ønsker. Og vi kan ikke sige det ofte nok: En af hovedårsagerne til, at vores kunder anbefaler os så højt, at vi faktisk ligger helt til tops i catering-kategorien på Trustpilot er, at vi går op i hele oplevelsen — det er ikke kun smagen, der er i højsædet. Det er alt fra råvarerne til sammensætningen, konsistensen, tilbehøret, kontakt, bestilling, udvalg og hvad der ellers kan være relevant.

Fordi det skal gerne være både lækkert og nemt, for dig såvel som for dine gæster. Maden er sjældent årsagen til, at der bliver holdt fest i det hele taget, men uden god mad falder enhver fest hurtigt til jorden. Derfor prioriterer vi kvalitet og omhu i alle aspekter af cateringtilbuddet.

Menu