Mad ud af huset i Ringsted

Mangler du catering i Ringsted? Så er din søgen nu en saga blot. Vi leverer mad og buffet ud af huset over hele Sjælland, også Ringsted. Vores passion er at sammensætte lækre nordiske buffeter, og vi har stor erfaring med at levere delikate smagsoplevelser lige til din dør. God mad er mere end bare en nydelse. Den er et samlingspunkt og noget, der får mennesker tættere på hinanden på tværs af alder, bekendtskaber og familierelationer. Det er værdier, vi hos Gaudium, elsker at støtte op omkring, og derfor gør vi vores bedste, for at madoplevelsen er som ingen anden. Du kan se alle vores lækre menuer herunder.

Menuer

Supreme buffet
Eksklusiv Catering

Supreme buffet er en dejlig madoplevelse – det er intet mindre end fremragende. Maden var…

Gourmet buffet
Eksklusiv Catering

“Jeg har kun godt og sige, fantastisk dejlig velsmagende mad hele vejen rundt!” NYHED i…

Luksus 3 retters menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Luksus 3 retters menu. Køb nu og nyd menuen allerede i dag eller i morgen!…

Eksklusiv menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 119…

Nordisk menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 99…

Premium buffet
Eksklusiv Catering

“Premium buffet er virkelig lækker. Mørt kød, dejlige salater og et helt fantastisk brød. Desserten…

Deluxe buffet
Eksklusiv Catering

NYHED! Deluxe buffet giver glade gæster. Der er kræset for detaljerne på Deluxe buffet.  Vores…

Prestige buffet
Eksklusiv Catering

“Vores gæster var meget begejstrede over den dejlige mad vi serverede” Nyhed i 2021! Med…

Nordisk Luksusbuffet
Eksklusiv Catering

Nordisk Luksusbuffet er super lækkert og veltilberedt mad, lækkert hjemmebagt brød og fantastisk dessert. Helt…

Catering til alle slags sammenkomster

Som nr. 1 på TrustPilot er vi stolte af at kalde os selv et af de førende diner transportable cateringfirmaer i landet, og det gælder, uanset om dit arrangement er en fødselsdagsfest, barnedåb, julefrokost eller nytårsmenu ud af huset. Hvis du søger en særlig julebuffet i Ringsted, så klarer vi også den.

Vi specialiserer i enhver slags fest, hvor mange mennesker samles. Små og mindre sammenkomster er selvfølgelig også en mulighed. Vi hjælper med at servere en udsøgt menu for dine gæster uanset lokale og størrelse, hvor kvalitet og velsmag er i højsædet.

Traditionsrig nordisk mad ud af huset

Vores menuer er nøje sammensatte smagsoplevelser, du selv har været med til at vælge og udpege. Vores mad ud af huset bliver bragt lige til din dør, hvis du ønsker det, og alt du selv skal gøre, er at varme maden. Med et stærkt fundament i det friske nordiske køkken og stolte danske madtraditioner, garanterer vi en oplevelse ud over det sædvanlige for dine gæster, hvor alt fra smag og konsistens til sammensætning og udvalg bliver noget, de alle kommer til at snakke om langt efter, festen er slut og veloverstået.

Det nordiske køkken har aldrig stået stille i lang tid, men især indenfor de seneste år er der sket store udviklinger. Der er kommet større fokus på de enkelte råvarer, deres unikke karakter og, ikke mindst, måden de er dyrket, høstet og avlet på. Den friskhed skinner også igennem i vores menuer og mad ud af huset, hvor alt er nøje sammensat med det mål at tilfredsstille ganen på helt udsøgte måder.

Nem og effektiv catering

Det tager kun nogle få klik (det kan gøres på tre, hvis du vil), og så har du mad ud af huset i Ringsted til lige netop den fest og antal af gæster, du ønsker. Og vi kan ikke sige det ofte nok: En af hovedårsagerne til, at vores kunder anbefaler os så højt, at vi faktisk ligger øverst på TrustPilot, er, at vi går op i hele oplevelsen — det er ikke kun smagen, der er i højsædet. Det er alt fra råvarerne til sammensætningen, konsistensen, tilbehør, kontakt, bestilling, udvalg og hvad der ellers kan være relevant.

Fordi det skal gerne være både lækkert og nemt, for dig såvel som for dine gæster. Maden er sjældent årsagen til, at der bliver holdt fest i det hele taget, men uden god mad falder enhver fest hurtigt til jorden. Derfor prioriterer vi kvalitet og omhu i alle aspekter af cateringtilbuddet.

Tilberedningsmetoder

madmad_bestik

AFHENTNING / LEVERING

Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.

Læs mere

Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18

Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:

KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.

VARM
Hele Sjælland 700kr.

En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

madmad_gryde

KOLD / VARM

Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.

Læs mere

Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.

Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.

Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

madmad_kokkehue

KOK

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.

Læs mere

Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).