Mad ud af huset i Ringsted

Mangler du catering i Ringsted? Så er din søgen nu en saga blot. Vi leverer mad og buffet ud af huset over hele Sjælland, også Ringsted. Vores passion er at sammensætte lækre nordiske buffeter, og vi har stor erfaring med at levere delikate smagsoplevelser lige til din dør. God mad er mere end bare en nydelse. Den er et samlingspunkt og noget, der får mennesker tættere på hinanden på tværs af alder, bekendtskaber og familierelationer. Det er værdier, vi hos Gaudium, elsker at støtte op omkring, og derfor gør vi vores bedste, for at madoplevelsen er som ingen anden. Du kan se alle vores lækre menuer herunder.

Catering til alle slags sammenkomster

Som nr. 1 på TrustPilot er vi stolte af at kalde os selv et af de førende diner transportable cateringfirmaer i landet, og det gælder, uanset om dit arrangement er en fødselsdagsfestbarnedåbjulefrokost eller nytårsmenu ud af huset. Hvis du søger en særlig julebuffet i Ringsted, så klarer vi også den.

Vi specialiserer i enhver slags fest, hvor mange mennesker samles. Små og mindre sammenkomster er selvfølgelig også en mulighed. Vi hjælper med at servere en udsøgt menu for dine gæster uanset lokale og størrelse, hvor kvalitet og velsmag er i højsædet.

Traditionsrig nordisk mad ud af huset

Vores menuer er nøje sammensatte smagsoplevelser, du selv har været med til at vælge og udpege. Vores mad ud af huset bliver bragt lige til din dør, hvis du ønsker det, og alt du selv skal gøre, er at varme maden. Med et stærkt fundament i det friske nordiske køkken og stolte danske madtraditioner, garanterer vi en oplevelse ud over det sædvanlige for dine gæster, hvor alt fra smag og konsistens til sammensætning og udvalg bliver noget, de alle kommer til at snakke om langt efter, festen er slut og veloverstået.

Det nordiske køkken har aldrig stået stille i lang tid, men især indenfor de seneste år er der sket store udviklinger. Der er kommet større fokus på de enkelte råvarer, deres unikke karakter og, ikke mindst, måden de er dyrket, høstet og avlet på. Den friskhed skinner også igennem i vores menuer og mad ud af huset, hvor alt er nøje sammensat med det mål at tilfredsstille ganen på helt udsøgte måder.

Nem og effektiv catering

Det tager kun nogle få klik (det kan gøres på tre, hvis du vil), og så har du mad ud af huset i Ringsted til lige netop den fest og antal af gæster, du ønsker. Og vi kan ikke sige det ofte nok: En af hovedårsagerne til, at vores kunder anbefaler os så højt, at vi faktisk ligger øverst på TrustPilot, er, at vi går op i hele oplevelsen — det er ikke kun smagen, der er i højsædet. Det er alt fra råvarerne til sammensætningen, konsistensen, tilbehør, kontakt, bestilling, udvalg og hvad der ellers kan være relevant.

Fordi det skal gerne være både lækkert og nemt, for dig såvel som for dine gæster. Maden er sjældent årsagen til, at der bliver holdt fest i det hele taget, men uden god mad falder enhver fest hurtigt til jorden. Derfor prioriterer vi kvalitet og omhu i alle aspekter af cateringtilbuddet.

Gaudium