Mad ud af huset i Viby

Byd smagsløgene på en oplevelse ud over det sædvanlige med catering i Viby. Hos Gaudium er vi et hold af erfarne kokke og catere, der sætter kvaliteten og smagsoplevelsen over alt andet. Vi tilbyder mad ud af huset i Viby, hvor fokus er på traditionsrig nordisk mad krydret med nye idéer og delikate islæt, der garanterer dig og dine gæster et stort udvalg af lækker nordisk gourmet mad, som tilfredsstiller enhver kræsen og mindre kræsen gane.

Med en førstepladsplacering på TrustPilot er vi ikke bare et af Danmarks førende diner transportable cateringfirmaer men også et af de bedst anmeldte. Det er vi selvfølgelig stolte af.

Nordisk catering med omhu

Vores mad- og arbejdsfilosofi bunder i gamle nordiske madtraditioner, såsom værdien af friske råvarer og en nøje sammensat menu, blandet med et hav af nye idéer og udviklinger indenfor gastronomien. Vi brænder for at levere menuer ud af huset, der er lette at genkende men som ganske enkelt bare smager bedre, end selv vor egen mor lavede den.

Det er en høj standard at sætte, men det ville ikke være catering ud over det sædvanlige, hvis ikke vi vidste, at vi faktisk leverer på løftet. Vi bliver dagligt inspireret af det nordiske køkken og de nye udviklinger, der sker indenfor gastronomiens verden, og det driver os fremad og gør, at vi kan tilbyde dig og dine gæster en udsøgt buffet, der får smagsløgene at synge og fuglene at kvidre.

Nem mad ud af huset

Det tager kun et par enkelte klik (det kan gøres på så lidt som tre), og så har du mad ud af huset i Viby. Fordi det må altså gerne være nemt. Derfor prioriterer vi ikke bare kvalitet og en god smagsoplevelse for dig og dine gæster. Vi sætter også nem og effektiv bestilling (samt levering) i højsædet.

Gaudium