Catering i Nordsjælland

Skal du holde en fest, og vil du gerne give dine gæster en unik smagsoplevelse? Her hos Gaudium har vi stor erfaring med buffeter og catering i Nordsjælland. Vi kan tilbyde dig den helt rette cateringløsning, uanset om du skal holde en kæmpe bryllupsfest eller en barnedåb for den nærmeste familie. Ingen bestilling er hverken for stor eller for lille til os. Vi har et udvalg af nordiske buffeter, som egner sig til bestemte begivenheder, og som kan imødekomme dit behov. Al vores mad ud af huset er lavet af kvalitetsråvarer, og alle retter vil fornøje dine gæster.

Vi har stor erfaring med cateringbuffeter

Her hos Gaudium har vi stor erfaring med at levere catering til forskellige begivenheder i Nordsjælland – blandt andet i HillerødFrederikssund og Hørsholm. Vi ved, hvor tidskrævende det kan være at handle ind og lave mad til en større fest. Derudover kan det også være en udfordring i sig selv at finde ud af, hvordan menuen skal se ud. Ved at vælge en buffet ud af huset hos os, kan du spare dig selv for tid. Tid, du kan bruge på andre opgaver, og tid, du kan bruge sammen med dine gæster i stedet for i køkkenet. Vi tilbyder et udvalg af buffeter, hvilket gør det nemt for dig at finde den rette menu til din fest. Maden tilberedes af vores erfarne kokke, som på ekstraordinær vis kombinerer retter, der vil gøre dine gæster mætte og glade.

Catering i Nordsjælland med inspiration fra det nordiske køkken

Festens mad er typisk samlingspunktet for gæsterne. Rundt om bordet bliver der grinet og snakket, samtidig med der bliver taget en bid mad. Her hos Gaudium mener vi, at det kun er råvarer i højeste kvalitet, der er gode nok til dig og dine gæster. Derfor udvælger vi nøje alle råvarer og sammensætter vores buffeter ud af huset med afsæt i, hvad der passer godt sammen. Det giver en helt unik smagsoplevelse. Samtidig er en buffet alsidig, hvilket gør det muligt at smage på lidt af hvert. Selvom vi tilbyder et udvalg af forskellige buffeter til arrangementer i Nordsjælland, er vores inspiration fra det nordiske køkken gennemgående i alle retter. Vi mener, at nordiske retter har noget særligt at byde på. Passionen for kvalitetsråvarer og det nordiske udtryk garanterer den perfekte mad til festen. Her på hjemmesiden kan du se alle buffeter, men mangler du hjælp til at vælge, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Levering i Nordsjælland

Vores buffeter er den oplagte løsning, hvis du ønsker catering i Nordsjælland. Mad ud af huset gør det lettere for dig at planlægge en fest, men selvom det skal være nemt, behøver du ikke gå på kompromis med madens kvalitet. Du er sikret kvalitet og velsmag, hvis du lader os stå for menuen. Derudover tilbyder vi dig en fleksibel løsning, hvor du enten selv kan hente maden eller lade os levere til din adresse i Nordsjælland. Vælger du levering, ankommer maden 20 minutter før spisetid. Vi sørger for at bevare friskheden og kvaliteten ved at pakke maden i kølebokse. Du skal blot selv stå for at varme retterne. Det gøres uden problemer ved at følge den vejledning, som følger med leveringen. Buffeten kan også leveres varm mod et tillæg.

Gaudium