Catering i Fredensborg

Er du i gang med at planlægge et arrangement, som skal afholdes i Fredensborg? Er du på udkig efter et professionelt cateringfirma, som kan stå for menuen, så du kan bruge tiden på at være sammen med dine gæster? Så er du kommet det helt rette sted hen.

Hos Gaudium kan vi nemlig varetage madlavningen til ethvert arrangement på Sjælland, og vi kan dermed også tilbyde catering i Fredensborg. Vi går naturligvis aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller den gode smag, og når du vælger Gaudium får du derfor en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Vores gourmet mad ud af huset kan bestilles nemt, og du slipper for opvasken. Vi leverer direkte til din hoveddør.

Bag Gaudium står blandt andre den anerkendte Michelinkok Robert ”Fabio” Petersen. Han ved om nogen, hvad der skal til for at skabe en helt igennem fantastisk og unik madoplevelse, og det er netop dette, du kan forvente, når du bestiller catering i Fredensborg hos Gaudium.

Vi ønsker at levere mad, som gør dit arrangement til noget, man vil huske, og derfor bruger vi også meget tid på at gennemtænke vores menuer ned til den mindste detalje. Vi forsøger at skabe madoplevelser, som er noget ud over det sædvanlige, og vil du sætte prikken over i’et på dit arrangement, skal du derfor vælge os til at stå for madlavningen.

Vi har speciale i det nordiske køkken, da det er den madtradition, vi brænder mest for, og vores passion og kærlighed til maden kommer til udtryk i hver eneste bid, man tager. Der er altså intet, der er overladt til tilfældighederne i vores menuer, og vil du have mad, som skiller sig ud, er Gaudium derfor et fornuftigt valg.

Kontakt os allerede i dag – så finder vi sammen frem til en løsning, som giver mening for dig og det arrangement, du er ved at planlægge.

Gaudium