Catering i Frederikssund

Gaudium er et cateringfirma, der har hjemme i Rødovre. Herfra laver vi mad til alverdens forskellige arrangementer på Sjælland, og vi kan derfor naturligvis også klare catering i Frederikssund. Vi varetager opgaver af alle størrelser og typer, så uanset hvilket arrangement du skal holde, kan vi helt sikkert hjælpe dig med madlavningen.

Vi nægter at gå på kompromis, når det kommer til kvalitet og god smag, og vi sætter en ære i at skabe gode smagsoplevelser for vores kunder og deres gæster. Søger du mad ud af huset i Frederikssund, er vi altså det rette valg.

Mad ud af huset i Frederikssund

Her hos Gaudium er vi yderst passionerede omkring det nordiske køkken. Derfor har vi også valgt at fokusere vores energi på denne madtradition, for på den måde tror vi på, at vi kan skabe de absolut bedste madoplevelser for dig.

Det betyder også, at du kan smage ren kærlighed og masser af passion i hver eneste bid, du tager.  Det er med til at gøre smagsoplevelsen til noget udover det sædvanlige. Vi vil nemlig gerne være med til at gøre dit arrangement til noget, dine gæster vil huske – og med gennemarbejdet mad fra Gaudium er du godt på vej.

Uanset om du skal holde stor reception eller en mindre fødselsdag, kan vi helt sikkert finde frem til en løsning, som giver mening for dig. Vi leverer mad ud af huset i Frederikssund til alverdens arrangementer, og vi går gerne langt for at give dig og dine gæster en helt unik madoplevelse, når du vælger os til at varetage madlavningen til dit arrangement.

Kontakt os derfor endelig, hvis du har brug for catering i Frederikssund – vi vil hellere end gerne hjælpe.

Gaudium