Mad ud af huset i Frederiksværk
Menuer
Mad ud af huset med omhu
Vi betragter god mad som mere end bare en udsøgt smagsoplevelse. Vi ser det som et samlingspunkt og noget, der bringer mennesker tættere på hinanden. God mad ud af huset er noget, vi alle har tilfælles og kan samles omkring, og selvom maden selvfølgelig sjældent er festens omdrejningspunkt, så gør lækker maden med garanti enhver sammenkomst bedre.
Catering til alle slags sammenkomster
Her kommer lidt pral: Vi er nr. 1 på TrustPilot. Og det er vi meget stolte af, fordi det betyder, at vi er et af Danmarks førende diner transportable cateringfirmaer. Det vil også sige, at ligegyldigt hvilket slags arrangement i Frederiksværk, du søger mad ud af huset til, hvad enten der er fødselsdagsfest, julefrokost, nytårsmenu eller noget helt andet, så er Gaudium garant for kvalitet og veltilfredse kunder. Hvis du søger en særlig buffet i Frederiksværk, så finder du ikke meget bedre end os.
Traditionsrig diner transportable
Tilberedningsmetoder

AFHENTNING / LEVERING
Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.
Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18
Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:
KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.
VARM
Hele Sjælland 700kr.
En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

KOLD / VARM
Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.
Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.
Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.
Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

KOK
Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.
Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).
Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).