Mad ud af huset i Frederiksværk

Søger du catering i Frederiksværk? Så er du kommet til det rette sted. Hos Gaudium kokkerer og leverer vi lækker nordisk gourmet mad ud af huset over hele Sjælland, heriblandt Frederiksværk. Vores mål og vores passion er at komponere delikate buffeter og menuer til dig og dine gæster, så du har mindre travlt, ikke behøver at bekymre dig om maden og dine gæster har noget ekstra at glæde sig til.

Mad ud af huset i Fredensværk med passion og omhu

Vi betragter god mad som mere end bare en udsøgt smagsoplevelse. Vi ser det som et samlingspunkt og noget, der bringer mennesker tættere på hinanden. God mad ud af huset er noget, vi alle har tilfælles og kan samles omkring, og selvom maden selvfølgelig sjældent er festens omdrejningspunkt, så gør lækker maden med garanti enhver sammenkomst bedre.

Catering til alle slags sammenkomster

Her kommer lidt pral: Vi er nr. 1 på Trustpilot i catering-kategorien, og det er vi meget stolte af, for det betyder, at vi er et af Danmarks førende diner transportable cateringfirmaer. Det vil også sige, at ligegyldigt hvilket slags arrangement i Frederiksværk, du søger mad ud af huset til, hvad enten der er fødselsdagsfestjulefrokostnytårsmenu eller noget helt andet, så er Gaudium garant for kvalitet og veltilfredse kunder. Hvis du søger en særlig buffet i Frederiksværk, så finder du ikke meget bedre end os.

Traditionsrig diner transportable

Vi er også umådeligt stolte af vores rødder i det traditionsrige nordiske køkken, hvor vi prioriterer gode råvarer, deres særlige karakter og ikke mindst måden de er dyrket, høstet og avlet på. Vi har stor erfaring med enhver slags fest, hvor mange mennesker samles. Små og mindre sammenkomster klarer vi naturligvis også. Og på vores hjemmeside kan du nemt og hurtigt (med så lidt som tre klik, hvis du har travlt) udvælge menu og retter med fokus på din fest og de gæster, der kommer.

Gaudium