Catering i Hørsholm

Søger du delikat mad ud af huset i Hørsholm? Så kan vi glæde dig med, at du er kommet til det helt rigtige sted. Her hos Gaudium varetager vi nemlig madlavningen til diverse arrangementer på Sjælland, og derfor kan vi naturligvis også klare catering i Hørsholm.

Vi er meget kvalitetsbevidste og udvælger altid vores råvarer meget nøje – det resulterer i smagfuld mad, som dine gæster vil huske. Desuden er alle vores menuer inspireret af det nordiske køkken, da det er det køkken, vi er allermest passionerede omkring.

Skal du bruge mad til fest i Hørsholm, og vil du gerne give dine gæster en smagsoplevelse ud over det sædvanlige, er Gaudium uden tvivl det rigtige valg. Vi har speciale i det nordiske køkken, og du kan smage passionen og kærligheden til maden i hver eneste bid.

Vi tror på, at mad skal være fuld af god smag og lavet af gode råvarer, og derfor kan du forvente mad af virkelig høj kvalitet, når du vælger os til at klare madlavningen til dit arrangement. Om du skal holde fødselsdagjulefrokost eller noget helt tredje, kan vi helt sikkert hjælpe dig, så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har brug for catering i Hørsholm.

Bag Gaudium står blandt andre en anerkendt Michelinkok, og det betyder altså, at du kan være fuldkommen sikker på at få mad i verdensklasse, når du vælger at bestille catering i Hørsholm fra Gaudium. Vi går gerne langt for at skabe en god oplevelse for dig og dine gæster, og vi elsker at fremtrylle delikate retter, som sætter prikken over i’et på ethvert arrangement.

Skal du bruge mad ud af huset i Hørsholm, skal du altså blot kontakte os – så finder vi sammen frem til en god løsning.

Gaudium