Mad ud af huset i Slangerup

Byd dine gæster på catering i Slangerup, der får deres og dine egne smagsløg til at synge. Vi tilbyder traditionsrige nordiske buffeter, menuer og retter over hele Sjælland, heriblandt Slangerup. Og vi er ikke bange for at garantere en aften med mad ud af huset, der forkæler jeres ganer og giver stemningen et gedigent løft. Du kontakter os og vælger menuen på hjemmesiden, og så sørger vi for maden og leverer den direkte til din dør i Slangerup.

Fordi hvorfor behøver det være mere besværligt at holde en fest? Uanset set om du leder efter mad til en stor fødselsdag eller en mindre nytårsmenu, så lad os stå for maden. Så kan I bruge tid på det vigtigste, nemlig jer selv og festen.

Catering der forkæler

Vi tror fuldt og fast på, at lækker mad kan mere end bare forkæle ganen og tilfredsstille maven. Den kane bringe menneske — nye såvel som gamle venner og bekendte — sammen på en måde som intet andet kan. En lækker, velsmagende buffet er noget, vi alle kan forstå og relatere til. Derfor er god mad glimrende som en fests samlingspunkt, der spreder en glad følelse fra folks maver til resten af rummet. Fordi med god mad og drikke, så duer helten nemlig rigtig godt.

Førsteklasses catering

Styr udenom kedelig og uinspireret mad ud af huset med et af landets førende diner transportable cateringfirmaer. Vi ligger blandt andet nr. 1 på TrustPilot, og derfor mener vi det også, når vi garanterer dig og dine gæster en madoplevelse ud over det sædvanlig, i hver bid. Vores kokke er inspireret af traditionsrig nordisk mad med moderne islæt, og vores fokus er altid på gode råvarer og omhyggeligt komponerede menuer, der ikke bare tilfredsstiller enhver kræsen og mindre kræsen gane men også overrasker. Vores mål er mad ud af huset, der vækker minder og skaber en god stemning.

Gaudium