Mad ud af huset i Slangerup
Byd dine gæster på catering i Slangerup, der får deres og dine egne smagsløg til at synge. Vi tilbyder traditionsrige nordiske buffeter, menuer og retter over hele Sjælland, heriblandt Slangerup. Og vi er ikke bange for at garantere en aften med mad ud af huset, der forkæler jeres ganer og giver stemningen et gedigent løft. Du kontakter os og vælger menuen på hjemmesiden, og så sørger vi for maden og leverer den direkte til din dør i Slangerup.
Fordi hvorfor behøver det være mere besværligt at holde en fest? Uanset set om du leder efter mad til en stor fødselsdag eller en mindre nytårsmenu, så lad os stå for maden. Så kan I bruge tid på det vigtigste, nemlig jer selv og festen.
Menuer
Catering der forkæler
Vi tror fuldt og fast på, at lækker mad kan mere end bare forkæle ganen og tilfredsstille maven. Den kane bringe menneske — nye såvel som gamle venner og bekendte — sammen på en måde som intet andet kan. En lækker, velsmagende buffet er noget, vi alle kan forstå og relatere til. Derfor er god mad glimrende som en fests samlingspunkt, der spreder en glad følelse fra folks maver til resten af rummet. Fordi med god mad og drikke, så duer helten nemlig rigtig godt.
Førsteklasses catering
Styr udenom kedelig og uinspireret mad ud af huset med et af landets førende diner transportable cateringfirmaer. Vi ligger blandt andet nr. 1 på TrustPilot, og derfor mener vi det også, når vi garanterer dig og dine gæster en madoplevelse ud over det sædvanlig, i hver bid. Vores kokke er inspireret af traditionsrig nordisk mad med moderne islæt, og vores fokus er altid på gode råvarer og omhyggeligt komponerede menuer, der ikke bare tilfredsstiller enhver kræsen og mindre kræsen gane men også overrasker. Vores mål er mad ud af huset, der vækker minder og skaber en god stemning.
Tilberedningsmetoder

AFHENTNING / LEVERING
Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.
Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18
Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:
KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.
VARM
Hele Sjælland 700kr.
En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

KOLD / VARM
Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.
Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.
Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.
Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

KOK
Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.
Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).
Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).