Mad ud af huset i Svinninge

Velkommen til lækker catering i Svinninge. Gaudium tilbyder mad ud af huset lige til døren i Svinninge og resten af Sjælland. Uanset om du søger nordiske buffeter ud af huset til en mindre sammenkomst eller en fest på over hundred kuverter, så er vi altid garant for appetitvækkende nordiske retter, eksklusivt sammensatte menuer, og en smagsoplevelse ud over det normale. Derudover er det også nemt og hurtigt at bestille.

Catering der er nem og lækker

Vores tilbud lyder sådan her: Du sparer tid, vi sørger for vidunderlig mad, der forkæler dine gæsters ganer med delikate smagsoplevelser i hver eneste bid. Det danske hjørne af den nordiske gastronomiske verden vælder nemlig med nye idéer og friske påfund, og vi er ikke sky for at gå forrest i jagten efter en udsøgt smagsoplevelse. Alene indenfor de seneste år er der kommet mere fokus på kvaliteten af råvarer i cateringbranchen og, ikke mindst, måden de bliver dyrket, høstet og avlet på.

Og det er noget, vores kokke drager stor inspiration. Derfor afspejler det sig selvfølgelig også i vores menuer og buffeter, der mikser klassiske gastronomiske sædvaner med moderne islæt for at kunne servere for dig og dine gæster unikke smagsrejser, I sent vil glemme.

Udsøgt mad ud af huset

Men du behøver ikke tage os på ordet. Tidligere kunder har nemlig anbefalet os i sådan en grad, at vi ligger nr. 1 på TrustPilot. Det gør os til et af landets fornemste diner transportable cateringfirmaer, og derfor kan du også stole på os, når vi siger, vi garanterer jer en smagsoplevelse ud over det normale.

Slip for besværet med kokkereringen og styr udenom kedelig og intetsigende mad ud af huset og kontakt i stedet os. Vi klarer maden og leveringen, så I kan fokusere på at have en god og hyggelig aften.

Gaudium