Mad ud af huset i Svinninge

Gaudium er din genvej til delikat mad ud af huset i Svinninge! Vi tilbyder eksklusiv og smagfuld catering lige til døren på hele Sjælland – også i Svinninge. Uanset om du søger nordiske buffeter ud af huset til en mindre sammenkomst eller mad til fester med masser af gæster, så er vi altid garant for lækre nordiske retter, eksklusivt sammensatte menuer og en smagsoplevelse ud over det normale.

Nem og lækker mad ud af huset i Svinninge

Vores mad ud af huset tilbud i Svinninge lyder sådan her: Du sparer tid, vi sørger for vidunderlig mad, der forkæler dine gæsters ganer med delikate smagsoplevelser i hver eneste bid. Det danske hjørne af den nordiske gastronomiske verden vælder nemlig med nye idéer og friske påfund, og vi er ikke sky for at gå forrest i jagten efter en udsøgt smagsoplevelse. Alene indenfor de seneste år er der kommet mere fokus på kvaliteten af råvarer i cateringbranchen og, ikke mindst, måden de bliver dyrket, høstet og avlet på.

Og det er noget vores kokke drager stor inspiration. Derfor afspejler det sig selvfølgelig også i vores menuer og buffeter, der mikser klassiske gastronomiske sædvaner med moderne islæt for at kunne servere for dig og dine gæster unikke smagsrejser, I sent vil glemme.

Catering fra Gaudium er noget man husker

Men du behøver ikke tage os på ordet. Tidligere kunder har nemlig anbefalet os i sådan en grad, at vi ligger nummer 1 på Trustpilot i catering-kategorien. Det gør os til et af landets fornemmeste diner transportable cateringfirmaer, og derfor kan du også stole på os, når vi siger, vi garanterer jer en smagsoplevelse ud over det normale.

Slip for besværet med kokkereringen, styr uden om kedelig og intetsigende mad ud af huset og kontakt i stedet os. Vi klarer maden og leveringen, så I kan fokusere på at have en god og hyggelig aften i Svinninge!

Kontakt os

Gaudium.dk
Industrigrenen 15
2635 Ishøj
Tlf: +45 30 70 52 02
E-mail: [email protected]
CVR: 36889853

Levering

Levering på hele Sjælland
Alle dage kl. 9.00 – 18.00
Leveres i 2-timers intervaller


Varm Levering

Levering på hele Sjælland
Alle dage kl. 11.00 - 18.00
Leveres i 30 min. interval.
Min. 35 kuv.

Afhentning - Ishøj

Industrigrenen 15, 2635 Ishøj Hverdage kl. 10.00 – 16.00
Lørdage kl. 10.00 – 14.00
Søn- og helligdage kl. 10.00 – 12.00

Afhentning - Rødovre

Roskildevej 284, 2610 Rødovre Lørdage kl. 10.00 – 14.00

Menu