Mad ud af huset i Greve

Få dine egne og dine gæsters smagsløg til at synge med Gaudium catering og diner transportable i Greve. Vi byder på traditionsrige nordiske retter, menuer og buffeter over hele Sjælland, og vi er ikke bange for at garantere dine gæster en aften med mad, der forkæler deres ganer og bringer festen til et helt nyt niveau. Du udvælger menuen, og så laver vi maden og leverer den direkte til dig i Greve.

Det behøver nemlig ikke være besværligt at holde en fest. Uanset om begivenheden er en rund fødselsdag, en nytårsfest, en julefrokost eller noget helt andet, behøver du ikke spilde værdifuld tid og energi på madlavningen. Lad os klare den, så du kan fokusere på det vigtige: gæsterne og aftenen som helhed.

Menuer

Supreme buffet
Eksklusiv Catering

Supreme buffet er en dejlig madoplevelse – det er intet mindre end fremragende. Maden var…

Gourmet buffet
Eksklusiv Catering

“Jeg har kun godt og sige, fantastisk dejlig velsmagende mad hele vejen rundt!” NYHED i…

Luksus 3 retters menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Luksus 3 retters menu. Køb nu og nyd menuen allerede i dag eller i morgen!…

Eksklusiv menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 119…

Nordisk menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 99…

Premium buffet
Eksklusiv Catering

“Premium buffet er virkelig lækker. Mørt kød, dejlige salater og et helt fantastisk brød. Desserten…

Deluxe buffet
Eksklusiv Catering

NYHED! Deluxe buffet giver glade gæster. Der er kræset for detaljerne på Deluxe buffet.  Vores…

Prestige buffet
Eksklusiv Catering

“Vores gæster var meget begejstrede over den dejlige mad vi serverede” Nyhed i 2021! Med…

Nordisk Luksusbuffet
Eksklusiv Catering

Nordisk Luksusbuffet er super lækkert og veltilberedt mad, lækkert hjemmebagt brød og fantastisk dessert. Helt…

Mad ud af huset der bringer folk sammen

Lækker mad kan altså mere end bare smage lækkert. Med god mad og en sammensat smagsoplevelse kan jeres buffet være med til at skabe rammerne for en god fest, hvor I ikke bare bliver slået bagover af den gode mad men også oplever, at maden er med til at få tungen mere på gled.

Fordi der er få ting, der bringer mennesker sammen på en som god mad. Det er nemlig noget, vi alle kan nikke genkendende til og samle os om. Derfor går vi så højt op i at sammensætte vores menuer nøje og levere mad i alle højeste kvalitet. Fordi ligesom god mad kan løfte enhver fest til et nyt niveau, så kan dårlig mad ruinere ethvert godt humør.

Med Gaudium bag din ryg kan du være sikker på, at maden sidder lige i skabet, hver gang.

Moderne traditionsrig mad ud af huset

Vores buffeter, fra nytårsmenuer til julefrokoster og buffeter af enhver slags, er nøje komponerede smagseventyr, du selv er med til at vælge. Vores kokke drager inspiration fra det traditionelle danske køkken, og vi har altid et vågent øje mod friske råvarer og en bevidst tilgang til sammensætning, konsistens og smag af maden, vi leverer ud af huset.

Men det betyder ikke, vi begrænser os. Tværtimod. Det nordiske køkken har gennem det seneste årti set stor udvikling på mange områder. Der bliver blandt andet lagt mere vægt på de enkelte råvarer, deres forskellige karakter og måden de er dyrket, høstet og avlet på. Derfor byder vi også på en bred vifte af spændende retter og buffeter, der garanterer dig og dine gæster en madoplevelse og en aften ud over det sædvanlige.

Catering fra øverste hylde

Kan du klare lidt pral? Vi ligger nr. 1 på TrustPilot. Og hvis vi selv skal sige det, så tror vi, at det er fordi udover den udsøgte madoplevelse, så forsøger vi samtidig at gøre det så let som muligt for dig at bestille og få leveret mad ud af huset lige til din dør i Greve.

Det kan faktisk gøres på så lidt som nogen enkelte klik på musen eller tryk på skærmen. Du kan danne dig et overblik over vores menuer, buffeter og tilbud lige her på vores side, og når du har fundet lige den menu, der passer til din fest, så er det bare at bestille.

Vi serverer derudover også mad ud af huset til enhver slags anledning, fra konfirmationssfest til bryllupper.

Og så er vores udvalg ovenikøbet stort. Så stort, faktisk, at vi tror, det vil være svært for dig at finde et tilbud, du kan sige nej til. Vi sørger nemlig altid for at komponere vores mad ud af huset til vores kunders forskellige behov og ønsker, og hvis du på noget tidspunkt har et spørgsmål til en menu eller savner hjælp til maden, er du altid velkommen at kontakte os. Vi hjælper med glæde.

Så forkæl dine gæster med delikat catering. Hos Gaudium har vi fokus på smagfuld og traditionsrig nordisk catering, der har ét formål: at tage dig og dine gæster på en smagsrejse af en anden verden.

Vores ambition er altid at kokkerere og servere lækre buffeter til din fest, uanset om det er fødselsdagsfest, nytårsmenu, julefrokost eller en hvilken som helst anden sammenkomst. Og så har vi mange års erfaring med at levere gourmet mad ud lige til din dør.

Diner transportable med kvalitet i højsædet

Så, nej, vi går ikke stille med det: Vi ligger nr. 1 på TrustPilot. Det er noget, vi selvsagt er meget stolte af. Fordi ikke alene gør det os til et af landets førende diner transportable cateringfirmaer; endnu vigtigere betyder det også, at vores kunder er glade for den mad, vi levere. Og det er virkelig noget, der er værd at bryste sig af.

Det betyder, vi er med til at gøre jeres fester og arrangementer til en helt særlig oplevelse. Og det er altså svært ikke at være stolt af.

Hvis du spørger os, så er det selvfølgelig hovedsageligt på baggrund af vores fokus på den gode mad, den høje kvalitet i udførelsen og de unikke smagsoplevelser, vi leverer. Så, hvis du søger catering i Greve, er vores mad garant for, at du og alle dine gæster ikke bare bliver godt mætte — I bliver også forkælet fra første bid og til den sidste.

Vi har som antydet stor erfaring med alle slags fest, hvor store eller mindre grupper af mennesker samles. Der findes derfor ikke den anledning, vi ikke kan hjælpe dig ved at kokkerere og levere eksklusiv mad ud af huset til dine gæster uanset størrelse. Den høje kvalitet, velsmagende retter og tilfredse ganer er en garanti, vi med glæde giver.

Hjælp til festmaden

Men der skal selvfølgelig også være styr på det praktiske såvel som fødevarehygiejnen. Den må aldrig under nogen omstændigheder nedprioriteres. Hos Gaudium går vi ekstra meget op i at servere mad i høj kvalitet — og med det følger naturligvis afhænger selvfølgelig også god hygiejne. Hvis du vil læse mere, så finder du vores kontrolrapport direkte på vores forside. Så vigtigt bedømmer vi det.

Du er også velkommen til at kontakte os for hjælp til maden, udvælgelse af menuer og generel vejledning til levering og servering. Det er tilmed også muligt at få en af vores kokke med ud, så I har hjælp til at sætte op og eventuelt servere den første ret. Her er det ydermere muligt at få maden præsenteret af vores kok.

Tilberedningsmetoder

madmad_bestik

AFHENTNING / LEVERING

Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.

Læs mere

Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18

Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:

KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.

VARM
Hele Sjælland 700kr.

En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

madmad_gryde

KOLD / VARM

Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.

Læs mere

Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.

Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.

Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

madmad_kokkehue

KOK

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.

Læs mere

Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).