Mad ud af huset i Greve

Få dine egne og dine gæsters smagsløg til at synge med Gaudium catering i Greve. Vi byder på traditionsrige nordiske retter, menuer og buffeter over hele Sjælland, og vi er ikke bange for at garantere dine gæster en aften med mad, der forkæler deres ganer og bringer festen til et helt nyt niveau. Du udvælger menuen, og så laver vi maden og leverer den direkte til dig i Greve.

Det behøver nemlig ikke være besværligt at holde en fest. Uanset om begivenheden er en rund fødselsdag, en nytårsfest, en julefrokost eller noget helt andet, behøver du ikke spilde værdifuld tid og energi på madlavningen. Lad os klare den, så du kan fokusere på det vigtige: gæsterne og aftenen som helhed.

Vælg og køb

Vælg menu og køb det antal værdibeviser, som du minimum forventer I bliver. (du kan altid justere op til samme pris, indtil 8 dage inden)

Bestilling

Videresend mailen med værdibeviser til [email protected] og skriv bestilling i mailen. Bestilling skal ske senest 8 dage i forvejen.

Modtag din mad

Maden afhentes eller leveres som aftalt ved bestilling, og I kan nyde den lækre mad. Velbekomme!

Menuer

Signatur buffet

Vi er meget stolte af Signatur buffet, som er vores helt nye buffet i år.…

Gastro Deluxe buffet

Tun & Skaldyr, saftigt kalkunbryst, chokoladekage med hvid chokolademousse er nogle af de nye retter…

Supreme buffet

Supreme buffet er fantastisk lækker buffet, som er elsket af vores kunder. Supreme buffet er…

Premium buffet

Premium buffet Der er kræset for detaljerne på Premium buffet. Vi har blandt andet introduceret…

Tilberedningsmetoder

madmad_bestik

AFHENTNING / LEVERING

Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.

Læs mere

Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18

Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:

KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.

VARM
Hele Sjælland 700kr.

En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

madmad_gryde

KOLD / VARM

Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.

Læs mere

Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.

Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.

Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

madmad_kokkehue

KOK

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.

Læs mere

Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).

Moderne traditionsrig mad ud af huset

Vores buffeter, fra nytårsmenuer til julefrokoster og buffeter af enhver slags, er nøje komponerede smagseventyr, du selv er med til at vælge. Vores kokke drager inspiration fra det traditionelle danske køkken, og vi har altid et vågent øje mod friske råvarer og en bevidst tilgang til sammensætning, konsistens og smag af maden, vi leverer ud af huset.

Men det betyder ikke, vi begrænser os. Tværtimod. Det nordiske køkken har gennem det seneste årti set stor udvikling på mange områder. Der bliver blandt andet lagt mere vægt på de enkelte råvarer, deres forskellige karakter og måden de er dyrket, høstet og avlet på. Derfor byder vi også på en bred vifte af spændende retter og buffeter, der garanterer dig og dine gæster en madoplevelse og en aften ud over det sædvanlige.

Catering fra øverste hylde

Og sidst men ikke mindst, lidt pral: Vi ligger nr. 1 på TrustPilot. Og hvis vi selv skal sige det, så tror vi, at det er fordi udover den udsøgte madoplevelse, så forsøger vi samtidig at gøre det så let som muligt for dig at bestille og få leveret mad ud af huset lige til din dør i Greve.

Gaudium støtter

Vi støtter ”Familier Med Kræftramte Børn” som er en selvstændig, landsdækkende patientorganisation som formidler kontakt og støtte til familier med kræftramte børn.