Mad ud af huset i Køge

Vil du gerne servere en udsøgt buffet til din fest, men vil du samtidig gerne undgå at skulle bruge for mange timer i køkkenet? Her hos Gaudium kan vi klare madlavningen for dig. Vi har stor erfaring med mad ud af huset og sammensætte retter, så maden fremstår som en helhed. Vi har erfaring med catering og at levere nordiske buffeter ud af huset på hele Sjælland, og derfor kan vi naturligvis også klare catering i Køge. Skal du holde bryllup, fødselsdag eller barnedåb? Har du inviteret 20 eller 50 mennesker – eller flere? Vi kan tilbyde dig den perfekte mad til festen.

Menuer

Supreme buffet
Eksklusiv Catering

Supreme buffet er en dejlig madoplevelse – det er intet mindre end fremragende. Maden var…

Gourmet buffet
Eksklusiv Catering

“Jeg har kun godt og sige, fantastisk dejlig velsmagende mad hele vejen rundt!” NYHED i…

Luksus 3 retters menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Luksus 3 retters menu. Køb nu og nyd menuen allerede i dag eller i morgen!…

Eksklusiv menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 119…

Nordisk menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 99…

Premium buffet
Eksklusiv Catering

“Premium buffet er virkelig lækker. Mørt kød, dejlige salater og et helt fantastisk brød. Desserten…

Deluxe buffet
Eksklusiv Catering

NYHED! Deluxe buffet giver glade gæster. Der er kræset for detaljerne på Deluxe buffet.  Vores…

Prestige buffet
Eksklusiv Catering

“Vores gæster var meget begejstrede over den dejlige mad vi serverede” Nyhed i 2021! Med…

Nordisk Luksusbuffet
Eksklusiv Catering

Nordisk Luksusbuffet er super lækkert og veltilberedt mad, lækkert hjemmebagt brød og fantastisk dessert. Helt…

Stor erfaring med mad ud af huset i Køge

Uanset om det er et lille eller stort arrangement, du står over for at skulle holde, kan planlægningen blive et større puslespil. Ikke nok med du skal sende invitationer ud, så skal du også beslutte dig for, hvordan festen skal holdes. Og hvad med maden? For mange kan det virke uoverskueligt at lave mad til flere mennesker og samtidig bevare kvaliteten og den gode smag. Lad vores erfarne kokke klare madlavningen for dig. De er eksperter i at lave velsmagende retter og sammensætte buffeter, der vil behage enhver gæst. Catering er en god og fleksibel løsning, da dine gæster får mulighed for at smage på lidt af hvert – både kolde og varme retter.

Catering fra det nordiske køkken

Vi danskere værdsætter et godt måltid, og derfor bliver maden typisk samlingspunktet for festens gæster. Over en bid mad bliver ord, latter og smil udvekslet. Her hos Gaudium ved vi, hvor vigtig maden er. Derfor bruger vi kun råvarer i den bedste kvalitet, da kvaliteten er essentiel for smag og konsistens. Vælger du mad ud af huset hos os, er du sikret eksklusiv mad. Udover maden skal være i høj kvalitet, er det også vigtigt, der er en rød tråd i buffeten. Ved at skabe en sammenhæng på tværs af retterne har gæsterne mulighed for at sammensætte deres helt egne tallerkenanretninger, uden at smagsoplevelsen går tabt. Den røde tråd i vores buffeter er de nordiske køkkentraditioner. Det nordiske køkken kan nemlig bidrage med noget særligt – både i forhold til smag og udtryk. Her på hjemmesiden kan du se, hvilke spændende og fristende buffeter vi tilbyder i Køge. Har du spørgsmål til buffeterne, eller du i tvivl om, hvilken mad der passer til din fest, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Levering af mad i Køge

Hvis du gerne vil klare maden til festen hurtigt, er vores cateringtilbud det oplagte valg. Vi er dine garanter for, at maden er i høj kvalitet, og at dine gæster går mætte og glade fra bordet. Her hos Gaudium ved vi, at mad ud af huset skal være fleksibelt og nemt at gå til. Vi leverer alle vores buffeter som catering i Køge, men du kan også selv hente maden. Du vælger blot, hvad der passer dig bedst. Vi sørger for, at maden bevarer den gode smag ved at pakke den forsvarligt ned i kølebokse. Inden servering skal du blot varme retterne ved at følge vejledningen, eller du kan mod et tillæg modtage maden varm.

Tilberedningsmetoder

madmad_bestik

AFHENTNING / LEVERING

Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.

Læs mere

Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18

Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:

KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.

VARM
Hele Sjælland 700kr.

En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

madmad_gryde

KOLD / VARM

Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.

Læs mere

Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.

Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.

Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

madmad_kokkehue

KOK

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.

Læs mere

Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).