Mad ud af huset i Køge

Vil du gerne servere en udsøgt buffet til din fest, men vil du samtidig gerne undgå at skulle bruge for mange timer i køkkenet? Her hos Gaudium kan vi klare madlavningen for dig. Vi har stor erfaring med mad ud af huset og sammensætte retter, så maden fremstår som en helhed. Vi har erfaring med catering og at levere nordiske buffeter ud af huset på hele Sjælland, og derfor kan vi naturligvis også klare catering i Køge. Skal du holde bryllupfødselsdag eller barnedåb? Har du inviteret 20 eller 50 mennesker – eller flere? Vi kan tilbyde dig den perfekte mad til festen.

Stor erfaring med mad ud af huset i Køge

Uanset om det er et lille eller stort arrangement, du står over for at skulle holde, kan planlægningen blive et større puslespil. Ikke nok med du skal sende invitationer ud, så skal du også beslutte dig for, hvordan festen skal holdes. Og hvad med maden? For mange kan det virke uoverskueligt at lave mad til flere mennesker og samtidig bevare kvaliteten og den gode smag. Lad vores erfarne kokke klare madlavningen for dig. De er eksperter i at lave velsmagende retter og sammensætte buffeter, der vil behage enhver gæst. Catering er en god og fleksibel løsning, da dine gæster får mulighed for at smage på lidt af hvert – både kolde og varme retter.

Catering fra det nordiske køkken

Vi danskere værdsætter et godt måltid, og derfor bliver maden typisk samlingspunktet for festens gæster. Over en bid mad bliver ord, latter og smil udvekslet. Her hos Gaudium ved vi, hvor vigtig maden er. Derfor bruger vi kun råvarer i den bedste kvalitet, da kvaliteten er essentiel for smag og konsistens. Vælger du mad ud af huset hos os, er du sikret eksklusiv mad. Udover maden skal være i høj kvalitet, er det også vigtigt, der er en rød tråd i buffeten. Ved at skabe en sammenhæng på tværs af retterne har gæsterne mulighed for at sammensætte deres helt egne tallerkenanretninger, uden at smagsoplevelsen går tabt. Den røde tråd i vores buffeter er de nordiske køkkentraditioner. Det nordiske køkken kan nemlig bidrage med noget særligt – både i forhold til smag og udtryk. Her på hjemmesiden kan du se, hvilke spændende og fristende buffeter vi tilbyder i Køge. Har du spørgsmål til buffeterne, eller du i tvivl om, hvilken mad der passer til din fest, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Levering af mad i Køge

Hvis du gerne vil klare maden til festen hurtigt, er vores cateringtilbud det oplagte valg. Vi er dine garanter for, at maden er i høj kvalitet, og at dine gæster går mætte og glade fra bordet. Her hos Gaudium ved vi, at mad ud af huset skal være fleksibelt og nemt at gå til. Vi leverer alle vores buffeter som catering i Køge, men du kan også selv hente maden. Du vælger blot, hvad der passer dig bedst. Vi sørger for, at maden bevarer den gode smag ved at pakke den forsvarligt ned i kølebokse. Inden servering skal du blot varme retterne ved at følge vejledningen, eller du kan mod et tillæg modtage maden varm.

Gaudium