Mad ud af huset i Solrød

Spejder du efter catering i Solrød? Vi tilbyder den lækreste nordisk buffet ud af huset, leveret lige til døren i hele Sjælland. Vi garanterer gourmet catering i højeste kvalitet og altid et vaks fokus på gode råvarer og unikke smagsoplevelser. Vores mål er at forkæle dine gæsters ganer, med en uforglemmelig gourmetoplevelse.

Vi leverer mad ud af huset og ligger nr. 1 på TrustPilot.

Catering fra øverste hylde

Vores kokke er erfarne og går op i deres håndværk for at tilberede og levere jer den bedste madoplevelse, så I får en aften, der er lidt ud over det sædvanlige, med højt humør og udsøgte retter, som I sent vil glemme. Vi tror nemlig fuldt og fast på, at god mad kan mere end bare smage godt. Faktisk vil vi vove at påstå, at maden kun er ægte god, hvis den også fungerer som samlingspunkt for sammenkomsten og bidrager til, at mennesker kommer hinanden tættere ved. God mad ud af huset er noget, vi alle har tilfælles og kan samles omkring, og selvom maden selvfølgelig sjældent er festens omdrejningspunkt, så gør lækker mad med garanti enhver sammenkomst bedre.

Nem diner transportable

Og hvis det ikke skal være løgn, så har vores kunder faktisk anbefalet os så meget og så ofte, at vi ligger nr. 1 på TrustPilot. Det er vi meget stolte af, og derfor er vi heller ikke sky for at prale af det. Vores mål er lige netop at give dig og dine gæster en oplevelse ud over det sædvanlige. Derfor sætter vi ikke bare smagen i højsædet. Vi har også fokus på valget af råvarer, sammensætningen af menuerne, konsistensen, tilbehør, udvalg og, ikke mindst, nemme og effektive bestillingsmuligheder.

Menu