Mad ud af huset i Taastrup

Invitér dine gæster og deres smagsløg på en oplevelse ud over det normale med catering i Taastrup. Gaudium er et hold erfarne kokke og catere, der sætter kvaliteten og smagsrejsen over alt andet, og vi tilbyder lækker, frisk mad ud af huset leveret direkte til din hoveddør i Taastrup. Vores fokus er på traditionsrig nordisk mad krydret med spændende nye påfund og delikate islæt, og vi garanterer dig og dine gæster et stort udvalg af udsøgt gourmet mad, der tilfredsstiller enhver kræsen gane.

Gaudium er ensbetydende med catering og diner transportable ud over det sædvanlige. Derfor finder du os også på førstepladsen på TrustPilot.

Førsteklasses catering

Med en førstepladsplacering på TrustPilot er vi ikke bare et af Danmarks førende diner transportable cateringfirmaer men også et af de bedst anmeldte. Så undgå intetsigende og uinspireret mad og bestil en buffet (eller flere) fra os allerede nu. Vi står for kokkereringen og leveringen, så du kan fokusere på andre ting.

Moderne nordisk mad ud af huset

Vi tror fuldt og fast på og kreerer vores menuer efter den overbevisning, at lækker mad kan mere end bare smage godt. Den kan samle mennesker og bringe dem tættere på hinanden på en måde, som intet andet i verden kan. Kedelig eller dårlig mad, derimod, kan hurtigt have det modsatte effekt og pifte luften ud af enhver fest. Vi garanterer udsøgt mad til jeres fest.

Derfor arbejder vores kokke altid på højtryk hårdt for at levere den bedst mulige oplevelse i form af vores forskellige menuer og buffeter. Det er til dels den dedikation, der ligger til baggrund for, at vi kan garantere dig gourmet mad ud af huset, hvor kvaliteten og den gode oplevelse er i højsædet.

Mad ud af huset uden besvær

Og så er det til og med nemt. Du kan bestille en buffet ud af huset med kun nogle få klik, og så har du catering i Taastrup. Vi hjælper med at gøre det nemt, fordi det behøver ikke være besværligt. Hele formålet med diner transportable er jo netop, at det skal gøre mad ud af huset nemt, bekvemt og ubesværligt. Og så skal det også byde dine gæster op en smagsoplevelse, der er noget helt særligt.

Gaudium