Catering i Ringsted

Maden bliver ofte samlingspunktet ved diverse arrangementer, og her hos Gaudium har vi en stor passion for at sammensætte lækre buffeter. Vi har stor erfaring i at levere mad ud af huset på Sjælland, og derfor kan vi også levere til dit arrangement i Ringsted. Det gælder, uanset om det er en fødselsdagsfest eller en barnedåb, og hvor mange gæster der inviteret. Vi kan klare bestillinger til store og små fester. Vi hjælper dig med at servere en menu for dine gæster, hvor kvalitet og velsmag er i højsædet.

Vælg og køb

Vælg menu og køb det antal værdibeviser, som du minimum forventer I bliver. (du kan altid justere op til samme pris, indtil 8 dage inden)

Bestilling

Videresend mailen med værdibeviser til gaudium@gaudium.dk og skriv bestilling i mailen. Bestilling skal ske senest 8 dage i forvejen.

Modtag din mad

Maden afhentes eller leveres som aftalt ved bestilling, og I kan nyde den lækre mad. Velbekomme!

Menuer

Supreme buffet

Supreme buffet   Supreme buffet er vores nye buffet. Her får I mange af favoritterne samlet…

Premium buffet

Premium buffet Der er kræset for detaljerne på Premium buffet. Vi har blandt andet introduceret…

Nordisk Luksusbuffet

Nordisk Luksusbuffet Gør som over 250.000 andre, og forkæl dine gæster med eksklusiv og anmelderrost…

Køkkenchefens buffet

Køkkenchefens buffet Vores køkkenchef har nøje udvalgt sine signaturretter til denne buffet. Vores kunder elsker…

Tilberedningsmetoder

madmad_bestik

AFHENTNING / LEVERING

Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.

Læs mere

Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18

Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:

KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.

VARM
Hele Sjælland 700kr.

En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

madmad_gryde

KOLD / VARM

Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.

Læs mere

Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.

Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.

Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

madmad_kokkehue

KOK

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.

Læs mere

Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).

Gaudium støtter

Vi støtter ”Familier Med Kræftramte Børn” som er en selvstændig, landsdækkende patientorganisation som formidler kontakt og støtte til familier med kræftramte børn.

Eksperter i buffeter

Til enhver fest hører planlægning, og mange ender skal nå sammen. Der skal ikke mindst være styr på maden. De store spørgsmål er bare, hvad vil du servere, og kan du selv lave det? Hvis du vil gøre det let for dig selv, bør du vælge en af vores buffeter. Vi er eksperter i mad ud af huset og kan levere en buffet, der passer til din fest.

Vores erfaring med catering betyder, at alle vores buffeter er kombineret med udgangspunkt i, hvilke retter der passer sammen. Fordelen ved en buffet er, at du kan lade dine gæster sammensætte deres egne tallerkener. Uanset hvad de fylder tallerken med, lover vi, at de får en unik smagsoplevelse. Her på vores hjemmeside kan du se, hvilke buffeter vi tilbyder i Ringsted. Du kan få inspiration til, hvad menuen til din fest skal stå på, men er du i tvivl, hjælper vi dig gerne med at vælge.

Nordisk inspireret buffet i høj kvalitet

Her hos Gaudium ved vi, hvor vigtig maden er til fester. Maden er et samlingspunkt, hvor gæster nyder hinandens selskab, og maden er udgangspunktet for gode samtaler. Vi er overbeviste om, at en god fest og et godt måltid går hånd i hånd. Det kommer tydeligt til udtryk i vores buffeter, hvor vi viser vores store passion for madlavning. Ved at vælge råvarer i høj kvalitet sammensætter vi buffeter, hvor retterne komplementerer hinanden – både smagsmæssigt og i madens samlede udtryk.

Her hos Gaudium hylder og bruger vi det, som det nordiske køkken tilbyder. Det betyder, at den røde tråd er de nordiske smage og det nordiske udtryk. Ønsker du at bestille mad ud af huset, kan du være sikker på, at madens smag og visuelle udtryk giver en unik helhed.

Fleksibel catering i Ringsted

Mad ud af huset er den ideelle løsning, hvis du vil spare dig selv for at bruge mange timer i køkkenet. Ved at lade os stå for madlavningen kan du bruge tiden på anden planlægning – eller vigtigst af alt på dine gæster. Selvom vi vægter kvaliteten af maden højt, er vi naturligvis også bevidste om, at catering skal være nemt og fleksibelt. Du kan enten vælge at afhente maden selv, eller vi kan levere maden til den ønskede adresse i Ringsted. Maden bliver leveret i kølebokse for at bevare smagen. Ved blot at følge vejledningen for opvarmning af retterne kan du servere en smagfuld buffet for dine gæster. Skal serveringen foregå hurtigt, kan du mod et tillæg få leveret maden varm.