Catering i Roskilde

Gaudium er et professionelt cateringfirma, som har hjemme i Rødovre. Vi leverer mad ud af huset til diverse arrangementer overalt på Sjælland, og derfor kan vi selvfølgelig også klare catering i Roskilde. Vi leverer mad til alle typer arrangementer uanset størrelse, så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har brug for mad ud af huset i Roskilde.

Hos Gaudium vægter vi kvalitet utroligt højt, og vi udvælger derfor også vores råvarer meget nøje. Det er medvirkende til, at du får velsmagende mad, når du vælger Gaudium som cateringfirma.

Vælg og køb

Vælg menu og køb det antal værdibeviser, som du minimum forventer I bliver. (du kan altid justere op til samme pris, indtil 8 dage inden)

Bestilling

Videresend mailen med værdibeviser til [email protected] og skriv bestilling i mailen. Bestilling skal ske senest 8 dage i forvejen.

Modtag din mad

Maden afhentes eller leveres som aftalt ved bestilling, og I kan nyde den lækre mad. Velbekomme!

Menuer

Gastro Deluxe buffet

Nyhed! Gastro Deluxe buffet. Tun & Skaldyr, saftigt kalkunbryst, chokoladekage med hvid chokolademousse er nogle…

Supreme buffet

Supreme buffet   Supreme buffet er fantastisk lækker buffet, som er elsket af vores kunder. Supreme…

Premium buffet

Premium buffet Der er kræset for detaljerne på Premium buffet. Vi har blandt andet introduceret…

Nordisk Luksusbuffet

Nordisk Luksusbuffet Gør som over 350.000 andre, og forkæl dine gæster med eksklusiv og anmelderrost…

Tilberedningsmetoder

madmad_bestik

AFHENTNING / LEVERING

Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.

Læs mere

Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18

Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:

KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.

VARM
Hele Sjælland 700kr.

En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

madmad_gryde

KOLD / VARM

Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.

Læs mere

Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.

Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.

Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

madmad_kokkehue

KOK

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.

Læs mere

Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).

Gaudium støtter

Vi støtter ”Familier Med Kræftramte Børn” som er en selvstændig, landsdækkende patientorganisation som formidler kontakt og støtte til familier med kræftramte børn.

Prøv mad ud af huset i nordisk stil

Hos Gaudium elsker vi at lave god mad, og vi brænder for at gøre vores kunder glade og tilfredse. Vi er meget passionerede omkring det nordiske køkken, og derfor har vi valgt at lægge alt vores energi der.

Vi mener uden tvivl, at vi opnår det bedste resultat ved blot at fokusere på ét køkken fremfor at dække hele madverden. Derfor går det nordiske igen i alt, hvad vi laver. Vi disker således op med forskellige menuer, som består af nordiske retter, og du kan smage masser af passion og kærlighed i hver eneste bid.

Catering i Roskilde efter jeres behov

Vil du have mad, som er noget ud over det sædvanlige, er Gaudium altså det rette valg. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og vi gør utroligt meget ud af at sammensætte retter, hvor hver eneste råvare kommer til sin ret. Du kan dermed forvente gennemarbejdede og gennemtænkte menuer, når du vælger Gaudium. Vil du give dine gæster en madoplevelse, de sent glemmer, er vi det rette valg, når der skal bestilles catering i Roskilde.