Catering i Ballerup

Gaudium er et cateringfirma, som har hjemme i Rødovre. Herfra varetager vi madlavningen for kunder over hele Sjælland, og vi kan derfor naturligvis også tilbyde professionel catering i Ballerup.

Vi er meget kvalitetsbevidste og udvælger nøje de råvarer, vi bruger. Det er med til at sikre, at du og dine gæster får en helt igennem fantastisk madoplevelse, som får netop dit arrangement til at skille sig ud fra mængden. Vil du opleve mad ud af huset, som dine gæster sent vil glemme, er Gaudium altså et godt bud, og vi kan varetager opgaver af enhver størrelse.

Bestil nordisk catering i hele Ballerup

Her hos Gaudium har vi valgt at fokusere på det nordiske køkken. Det har vi, fordi det simpelthen er netop denne madtradition, vi brænder allermest for. Fremfor at forsøge at nå hele madpaletten rundt synes vi, det giver bedst mening at koncentrere al vores energi omkring det, vi er allermest passionerede omkring, og det er altså netop det nordiske køkken. Det giver bedst mening for os, og vi tror ligeledes på, at det giver bedst mening for dig.

Det er nemlig med til at sikre, at vi kan levere mad, som lever op til både dine og vores egne høje forventninger. Du kan med Gaudium være sikker på, at du får mad ud af huset i Ballerup, som er noget ud over det sædvanlige.

Vi leverer mad ud af huset til alle arrangementer i Ballerup

Vi kan levere mad til arrangementer af enhver størrelse og enhver type, så uanset om du har brug for catering i Ballerup i forbindelse med en menu til fødselsdagnytår eller julefrokost, kan vi helt sikkert hjælpe med menuen.

Kontakt os allerede i dag, så finder vi sammen frem til den absolut bedste løsning for dig. Vores fornemste opgave er at give dig og dine gæster en fantastisk madoplevelse, så du kan roligt overlade madlavningen til os.

Gaudium