Catering i Ballerup
Gaudium er et cateringfirma, som har hjemme i Rødovre. Herfra varetager vi madlavningen for kunder over hele Sjælland, og vi kan derfor naturligvis også tilbyde professionel catering i Ballerup.
Vi er meget kvalitetsbevidste og udvælger nøje de råvarer, vi bruger. Det er med til at sikre, at du og dine gæster får en helt igennem fantastisk madoplevelse, som får netop dit arrangement til at skille sig ud fra mængden. Vil du opleve mad ud af huset, som dine gæster sent vil glemme, er Gaudium altså et godt bud, og vi kan varetager opgaver af enhver størrelse.
Menuer
Bestil nordisk catering i hele Ballerup
Her hos Gaudium har vi valgt at fokusere på det nordiske køkken. Det har vi, fordi det simpelthen er netop denne madtradition, vi brænder allermest for. Fremfor at forsøge at nå hele madpaletten rundt synes vi, det giver bedst mening at koncentrere al vores energi omkring det, vi er allermest passionerede omkring, og det er altså netop det nordiske køkken. Det giver bedst mening for os, og vi tror ligeledes på, at det giver bedst mening for dig.
Det er nemlig med til at sikre, at vi kan levere mad, som lever op til både dine og vores egne høje forventninger. Du kan med Gaudium være sikker på, at du får mad ud af huset i Ballerup, som er noget ud over det sædvanlige.
Vi leverer mad ud af huset til alle arrangementer i Ballerup
Vi kan levere mad til arrangementer af enhver størrelse og enhver type, så uanset om du har brug for catering i Ballerup i forbindelse med en menu til fødselsdag, nytår eller julefrokost, kan vi helt sikkert hjælpe med menuen.
Kontakt os allerede i dag, så finder vi sammen frem til den absolut bedste løsning for dig. Vores fornemste opgave er at give dig og dine gæster en fantastisk madoplevelse, så du kan roligt overlade madlavningen til os.
Tilberedningsmetoder

AFHENTNING / LEVERING
Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.
Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18
Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:
KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.
VARM
Hele Sjælland 700kr.
En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

KOLD / VARM
Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.
Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.
Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.
Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

KOK
Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.
Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).
Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).