Catering på Frederiksberg

Bor du på Frederiksberg og er på udkig efter udsøgt nordisk catering? Så er du kommet det helt rette sted hen. Her hos Gaudium tilbyder vi nemlig catering på Sjælland – blandt andet på Frederiksberg og i resten af København.

Vi varetager arrangementer af alle størrelser, så uanset hvilket arrangement du skal holde, kan vi helt sikkert klare madlavningen. Det kan altså være alt lige fra runde fødselsdage til receptioner, barnedåb eller konfirmationer, hvor du har lyst til at give dine gæster en madoplevelse ud over det sædvanlige.

Bestil udsøgt mad ud af huset på Frederiksberg

Søger du mad ud af huset på Frederiksberg, er du endt det helt rette sted. Vi sørger nemlig for maden til alverdens arrangementer på Sjælland, og du kan altid vide dig sikker på, at kvaliteten er helt i top. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores råvarer, og det resulterer naturligvis i smagfuld og lækker mad, som dine gæster vil kunne huske.

Oplev catering med nordiske menuer

Vi har speciale i det nordiske køkken, og vi beskæftiger os derfor udelukkende med nordiske menuer. Det skyldes, at det er dette køkken, vi har stor passion for. Derfor tror vi også på, at vi opnår det bedste resultat ved at koncentrere os om netop dette køkken. I stedet for at forsøge at nå hele verden rundt, vil vi hellere holde fokus på det, vi elsker og er gode til at lave – nemlig nordisk mad.

Catering på Frederiksberg med levering eller hent-selv

Vil du give dine gæster en madoplevelse, de sent vil glemme, skal du altså vælge Gaudium til at stå for din catering på Frederiksberg. Vi går langt for at give hver enkelt gæst en unik madoplevelse, og det vil være med til at gøre dit arrangement til noget helt særligt, uanset hvad du står over for at skulle planlægge. Alle vores menuer kan afhentes eller leveres direkte til døren. Ved større arrangementer, kan I desuden bestille en kok til lejligheden.

Gaudium