Mad ud af huset i Gladsaxe

Er du på jagt efter catering i Gladsaxe? Og savner du god dansk mad ud af huset, der hverken er besværligt at bestille eller svært at overkomme?

Hos Gaudium kokkerer vi ægte nordisk mad ud fra et princip om, at kun det bedste er godt nok. Vores mål er at forkæle dine gæsters smagsløg med madoplevelser ud over den gængse standard. Derfor leverer vi ikke bare god mad ud af huset til alle slags fester og størrelser. Vi gør det også med stolthed og et ønske om, at du og dine gæster får en god aften, I sent vil glemme.

Vælg og køb

Vælg menu og køb det antal værdibeviser, som du minimum forventer I bliver. (du kan altid justere op til samme pris, indtil 8 dage inden)

Bestilling

Videresend mailen med værdibeviser til [email protected] og skriv bestilling i mailen. Bestilling skal ske senest 8 dage i forvejen.

Modtag din mad

Maden afhentes eller leveres som aftalt ved bestilling, og I kan nyde den lækre mad. Velbekomme!

Menuer

Nordisk særmenu – fra kun 2 kuverter!

Fra kun 2 personer. Unik mulighed. Hos Gaudium har vi omstillet os, og vi tilbyder…

Eksklusiv særmenu – fra kun 2 kuverter!

Fra kun 2 personer. Unik mulighed. Hos Gaudium har vi omstillet os, og vi tilbyder…

Signatur buffet – Køb nu – værdibevis gyldigt 1 år!

NYHED i 2020! Vi er meget stolte af Signatur buffet, som er vores helt nye…

Gastro Deluxe buffet – Køb nu – værdibevis gyldigt 1 år!

Tun & Skaldyr, saftigt kalkunbryst, chokoladekage med hvid chokolademousse er nogle af de nye retter…

Tilberedningsmetoder

madmad_bestik

AFHENTNING / LEVERING

Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.

Læs mere

Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18

Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:

KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.

VARM
Hele Sjælland 700kr.

En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

madmad_gryde

KOLD / VARM

Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.

Læs mere

Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.

Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.

Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

madmad_kokkehue

KOK

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.

Læs mere

Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).

Catering i Gladsaxe

Vi sætter en ære i at tilbyde dig og dine gæster velsmagende mad og et stort udvalg af retter, der tilfredsstiller enhver kræsen gane. Al vores mad er lavet på baggrund af stolte nordiske madtraditioner, hvor der er fokus på de gode råvarer, retter der komplimenterer hinanden og en kræsen for detaljer, der går ud over normalen.

Sådan sikrer vi bedst, at I får mad ud af huset i Gladsaxe, der er noget helt særligt. Og vi forsøger også at gøre det så nemt og overskueligt for dig som muligt. På vores hjemmeside finder du altid en række delikate menuer på tilbud, og vi kører selvfølgelig med glæde maden ud til dig over hele Sjælland.

Hvis du ønsker det, så er det endda muligt at bestille en af vores kokke med. Så behøver du heller ikke bekymre dig om at anrette buffeten.

5-stjernet mad

God mad er mere end bare en mundfuld, der overrasker positivt — og det gælder kun dobbelt, når vi taler om mad ud af huset. Ægte god mad er en oplevelse i sig selv, og det husker vi altid at skrive bag øret, når vores kokke udtænker og kokkerer nye menuer til vores udvalg af allerede udsøgte menuer og buffeter ud af huset.

Det er blandt andet den dedikation, der ligger til grund for, at vi faktisk indtager førstepladsen på TrustPilot. Vores mål er nemlig ikke bare at levere gedigen mad ud af huset. Med hver ret, med hver eneste lille bid, sigter vi mod at give dig og dine gæster en oplevelse for sig.

Gaudium støtter

Vi støtter ”Familier Med Kræftramte Børn” som er en selvstændig, landsdækkende patientorganisation som formidler kontakt og støtte til familier med kræftramte børn.