Mad ud af huset i Gladsaxe

Er du på jagt efter catering i Gladsaxe? Og savner du god dansk mad ud af huset, der hverken er besværligt at bestille eller svært at overkomme?

Hos Gaudium kokkerer vi ægte nordisk mad ud fra et princip om, at kun det bedste er godt nok. Vores mål er at forkæle dine gæsters smagsløg med madoplevelser ud over den gængse standard. Derfor leverer vi ikke bare god mad ud af huset til alle slags fester og størrelser. Vi gør det også med stolthed og et ønske om, at du og dine gæster får en god aften, I sent vil glemme.

Catering i Gladsaxe

Vi sætter en ære i at tilbyde dig og dine gæster velsmagende mad og et stort udvalg af retter, der tilfredsstiller enhver kræsen gane. Al vores mad er lavet på baggrund af stolte nordiske madtraditioner, hvor der er fokus på de gode råvarer, retter der komplimenterer hinanden og en kræsen for detaljer, der går ud over normalen.

Sådan sikrer vi bedst, at I får mad ud af huset i Gladsaxe, der er noget helt særligt. Og vi forsøger også at gøre det så nemt og overskueligt for dig som muligt. På vores hjemmeside finder du altid en række delikate menuer på tilbud, og vi kører selvfølgelig med glæde maden ud til dig over hele Sjælland.

Hvis du ønsker det, så er det endda muligt at bestille en af vores kokke med. Så behøver du heller ikke bekymre dig om at anrette buffeten.

5-stjernet mad

God mad er mere end bare en mundfuld, der overrasker positivt — og det gælder kun dobbelt, når vi taler om mad ud af huset. Ægte god mad er en oplevelse i sig selv, og det husker vi altid at skrive bag øret, når vores kokke udtænker og kokkerer nye menuer til vores udvalg af allerede udsøgte menuer og buffeter ud af huset.

Det er blandt andet den dedikation, der ligger til grund for, at vi faktisk indtager førstepladsen på TrustPilot. Vores mål er nemlig ikke bare at levere gedigen mad ud af huset. Med hver ret, med hver eneste lille bid, sigter vi mod at give dig og dine gæster en oplevelse for sig.

Gaudium