Catering i Hellerup

Er du på udkig efter gourmetcatering i Hellerup, er i dag din heldige dag. Du er nemlig kommet det helt rette sted hen, for hos Gaudium kan vi tilbyde catering på hele Sjælland.

Vi varetager madlavningen til alverdens forskellige arrangementer uanset størrelse. Om du skal holde fødselsdagjulefrokostbryllup eller barnedåb, kan du altså godt regne med, at du kan få mad ud af huset i Hellerup fra Gaudium. Vi går naturligvis aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller smag, og du kan dermed også godt forvente at få en madoplevelse ud over det sædvanlige, når du vælger Gaudium.

Bestil gourmet catering i Hellerup udført af michelinkok

Bag Gaudium står blandt andre den anerkendte Michelinkok Robert ”Fabio” Petersen, og han ved om nogen, hvad der skal til for at skabe en madoplevelse, du sent glemmer. Derfor kan du også godt regne med, at du giver dine gæster en helt unik smagsoplevelse, når du vælger Gaudium til catering i Hellerup.

Vi har valgt at fokusere på det nordiske køkken, da det er det, vi er allermest passionerede omkring, og netop denne passion kan man smage i maden. Vi elsker at lave god mad, og vi elsker at gøre vores kunder glade og tilfredse. Det resulterer i menuer, som er noget ud over det sædvanlige.

Vi leverer catering i Hellerup til enhver anledning

Vi udvælger nøje vores råvarer, og vi bruger meget energi på at sørge for at få det absolut bedste frem i hver eneste ingrediens i vores menuer. Vil du have mad ud af huset i Hellerup, som skiller sig ud, skal du altså vælge Gaudium. Vi sætter en ære i at skabe smagfulde nordiske retter.

Kontakt os allerede i dag – så finder vi sammen frem til den perfekte løsning, uanset hvilket arrangement du står over for at skulle planlægge.

Gaudium