Mad ud af huset og catering i Hvidovre

Hvad end du skal holde et mindre eller større selskab, er det altid vigtigt at have noget lækkert mad ud af huset i Hvidovre, du kan servere til dine gæster. Vi hjælper dig gerne med at forberede mad og bringe det til din dør, så du kan være sikker på at have noget lækkert at servere. Vi har mange forskellige nordiske menuer, så du kan vælge, hvilken der passer bedst til din begivenhed.

Menuer

Supreme buffet
Eksklusiv Catering

Supreme buffet er en dejlig madoplevelse – det er intet mindre end fremragende. Maden var…

Gourmet buffet
Eksklusiv Catering

“Jeg har kun godt og sige, fantastisk dejlig velsmagende mad hele vejen rundt!” NYHED i…

Luksus 3 retters menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Luksus 3 retters menu. Køb nu og nyd menuen allerede i dag eller i morgen!…

Eksklusiv menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 119…

Nordisk menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 99…

Premium buffet
Eksklusiv Catering

“Premium buffet er virkelig lækker. Mørt kød, dejlige salater og et helt fantastisk brød. Desserten…

Deluxe buffet
Eksklusiv Catering

NYHED! Deluxe buffet giver glade gæster. Der er kræset for detaljerne på Deluxe buffet.  Vores…

Prestige buffet
Eksklusiv Catering

“Vores gæster var meget begejstrede over den dejlige mad vi serverede” Nyhed i 2021! Med…

Nordisk Luksusbuffet
Eksklusiv Catering

Nordisk Luksusbuffet er super lækkert og veltilberedt mad, lækkert hjemmebagt brød og fantastisk dessert. Helt…

Lækker gourmetmad ud af huset i Hvidovre

Mad kan i virkeligheden meget mere end bare at smage godt. Som det kan ses igennem menneskets historie, har mad altid være et samlingspunkt, der bringer folk fra alle verdens kroge sammen. Mad er nemlig en god stemningsskaber, som kan skabe en dejlig atmosfære lige meget, hvilken fest der er tale om. Det er en af de få ting i verden, som alle kan relatere til og finde sammen over.

Vi vil derfor gerne levere lækker gourmet mad ud af huset direkte til din hoveddør, hvis du skal holde et arrangement og gerne vil byde dine gæster på en uforglemmelig smagsoplevelse. Har du den mindste smule tvivl til dine egne evner i køkkenet, er der ingen grund til at løbe risikoen. Bestil blot catering fra os, og så kan du være sikker på, at der bliver serveret mad af topkvalitet, som kan bringe dine gæster sammen og skabe den helt rette stemning til selskabet.

Alle menuerne er nøje komponeret af erfarne kokke, som tager udgangspunkt i nordiske madtraditioner. Du kan vælge at få menuerne serveret som buffet eller retter alt efter dine præferencer. Du skal derfor bare læne dig tilbage og bestille noget lækkert gourmet mad ud af huset fra os, som vi leverer direkte til din hoveddør i Hvidovre eller andre steder på Sjælland.

Diner Transportable i topkvalitet

Selvom vi sjældent er meget for at prale, kan vi ikke lade være med at være stolte, når vi kan fortælle, at vi lige nu ligger nummer 1 som cateringfirma på platformen Trustpilot. Det viser os, at vores kunder er yderst tilfredse med den ydelse, vi leverer. Vores største fokus er altid at skabe et godt forhold til vores kunder og give dem den bedst mulige service. Du skal derfor ikke være i tvivl om at modtage service i høj kvalitet, når du handler med os og bestiller mad til Hvidovre eller andre områder.

Vi tror på, at en af de hovedsagelige grunde til, at vores kunder vurderer vores service i top, er, at vi altid prioriterer høj kvalitet. Det gælder både, når det kommer til de råvarer vi bruger til madlavningen samt vores service og kommunikation. Vi har en række dygtige og erfarne kokke, som altid sikrer den bedste kvalitet i maden, mens vores andre medarbejdere sørger for god kommunikation og levering til tiden.

Catering skaber overskud

Det kan være meget tidskrævende at skulle arrangere en fest med mad, hvad end det er et større arrangement eller et lille middagsselskab. En af de ting, som særligt tager tid, er madlavningen. Derfor vil vi gerne fri dig fra den bryde, så du i stedet kan bruge din aften på at hygge med gæsterne. Vi leverer lækker gourmet mad lige til døren, så du kun skal varme det op inden servering.

Tilberedningsmetoder

madmad_bestik

AFHENTNING / LEVERING

Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.

Læs mere

Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18

Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:

KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.

VARM
Hele Sjælland 700kr.

En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

madmad_gryde

KOLD / VARM

Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.

Læs mere

Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.

Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.

Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

madmad_kokkehue

KOK

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.

Læs mere

Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).