Mad ud af huset og catering i Ishøj

Det er vigtigt, at du har noget lækkert mad ud af huset at servere for dine gæster i Ishøj, hvad end du skal holde et stort eller lille arrangement. Den del vil vi rigtig gerne hjælpe dig med. Vi leverer lækker nordisk gourmet mad til din dør, så du ikke selv skal bruge tid på at stå og svede i køkkenet.

Menuer

Supreme buffet
Eksklusiv Catering

Supreme buffet er en dejlig madoplevelse – det er intet mindre end fremragende. Maden var…

Gourmet buffet
Eksklusiv Catering

“Jeg har kun godt og sige, fantastisk dejlig velsmagende mad hele vejen rundt!” NYHED i…

Luksus 3 retters menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Luksus 3 retters menu. Køb nu og nyd menuen allerede i dag eller i morgen!…

Eksklusiv menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 119…

Nordisk menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 99…

Premium buffet
Eksklusiv Catering

“Premium buffet er virkelig lækker. Mørt kød, dejlige salater og et helt fantastisk brød. Desserten…

Deluxe buffet
Eksklusiv Catering

NYHED! Deluxe buffet giver glade gæster. Der er kræset for detaljerne på Deluxe buffet.  Vores…

Prestige buffet
Eksklusiv Catering

“Vores gæster var meget begejstrede over den dejlige mad vi serverede” Nyhed i 2021! Med…

Nordisk Luksusbuffet
Eksklusiv Catering

Nordisk Luksusbuffet er super lækkert og veltilberedt mad, lækkert hjemmebagt brød og fantastisk dessert. Helt…

Hold en fantastisk fest med mad ud af huset i Ishøj

Når det gælder mad, er der meget mere end bare smagen, som har betydning. Mad er nemlig med til at samle folk. Det er et fænomen, som kan genkendes igennem hele menneskenes historie. Der er derfor ingen tvivl om, at god mad kan være med til at skabe en fantastisk stemning lige meget, hvilken fest det handler om. Det er noget, som alle mennesker kan relatere til og skabe forbindelser over.

Vi sørger altid for at levere lækker gourmet mad til dine fester, så du kan servere noget godt til dine gæster og skabe den helt rette stemning til festen. Hvis du er den mindste smule i tvivl om dine egne madkundskaber, er der ingen grund til at tage chancer. Bestil blot catering fra os, og så kan du være sikker på at have en menu, som kommer til at blæse dine gæster væk.

Vi har et bredt udvalg af lækre menuer, så du altid kan finde en, som falder i din og dine gæsters smag. De er nøje sammensat af vores erfarne kokke, som tager udgangspunkt i traditionsrig, nordisk mad. Du kan både få menuerne serveret som buffet eller i retter, alt efter, hvad du foretrækker til dit event. Du kan derfor frit læne dig tilbage og bestille lækker mad ud af huset hos os, så leverer vi det direkte til din dør, hvad end du bor i Ishøj eller andre steder på Sjælland.

Diner Transportable med fokus på topkvalitet

Vi er egentlig ikke meget for at prale, men vi er nu alligevel meget stolte over, den respons vi får fra vores kunder. Vi ligger lige nu nummer 1 på platformen, Trustpilot. Det er en god indikator for, at vi gør noget rigtigt som cateringfirma. Vores kunder er glade og tilfredse, hvilket altid er vores førsteprioritet. Vi sætter derfor stor pris på at blive anerkendt for vores høje kvalitet og gode service af vores kunder. Du kan trygt handle med os, hvis du skal have serveret lækkert gourmet mad til et selskab i Ishøj.

Vi er sikre på, at en af de største årsager til, at vi har glade og tilfredse kunder skyldes, at vi vægter kvalitet meget højt. Det kan både genkendes i vores service og mad, som kun består af friske og gode råvarer. Det er vores professionelle og erfarne kokke, som står for den lækre mad, mens vi har en håndfuld dygtige ansatte, som sørger for en rigtig god service i form af kommunikation og levering.

Catering til dig i Ishøj

Når du skal holde en fest eller et mindre selskab, er der mange ting, som skal planlægges. Her er madlavningen uden tvivl en af de opgaver, som tager mest tid. Det resulterer ofte i, at du ikke har meget tid tilovers til at hygge med gæsterne. Det vil vi gerne ændre på. Vi leverer derfor lækker gourmet mad til dig, så du ikke skal bruge hele aftenen i køkkenet.

Tilberedningsmetoder

madmad_bestik

AFHENTNING / LEVERING

Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.

Læs mere

Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18

Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:

KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.

VARM
Hele Sjælland 700kr.

En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

madmad_gryde

KOLD / VARM

Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.

Læs mere

Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.

Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.

Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

madmad_kokkehue

KOK

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.

Læs mere

Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).