Catering i Rødovre

Gaudium er et professionelt cateringfirma, som har hjemme i Rødovre. Skal du holde et arrangement i Rødovre eller omegn, er vi det oplagte valg. Du kan både vælge at få maden leveret eller afhente den hos os – det er fuldkommen op til dig.

Hos Gaudium får du velsmagende nordisk mad af høj kvalitet, som er noget ud over det sædvanlige. Vi står for madlavningen til alverdens forskellige arrangementer. Hvad end du skal holde fødselsdagbryllup eller julefrokost, kan vi helt sikkert hjælpe dig med menuen, så dine gæster får en madoplevelse, de sent glemmer.

Bestil catering i Rødovre udført af michelinkok

Bag Gaudium står blandt andre den anerkendte Michelinkok Robert ”Fabio” Petersen, som om nogen ved, hvad der skal til for at skabe en smagsoplevelse, som dine gæster vil huske i lang tid.

Vi går således aldrig på kompromis med kvaliteten af de råvarer, vi bruger – det er med til at sikre den gode smag.

Vi har desuden valgt at fokusere på det nordiske køkken, da det er det køkken, vi er mest passionerede omkring. For at give dig den bedste oplevelse har vi derfor valgt at bruge alt vores energi på nordiske madtraditioner. På den måde opretholder vi den høje kvalitet, som vi naturligvis altid efterstræber, når vi leverer mad ud af huset i Rødovre.

Oplev mad ud af huset i nordisk stil

Vil du have nordisk mad i verdensklasse, er Gaudium altså det rette valg, når der skal bruges professionel catering i Rødovre. Vi går gerne langt for at give dig og dine gæster en unik smagsoplevelse, og vil du have mad, som er gennemtænkt ned til den mindste detalje, skal du vælge Gaudium.

Gaudium