Mad ud af huset og catering i Tårnby

Hvis du skal holde et selskab, er det en god idé at finde noget lækker mad ud af huset i Tårnby at servere for dine gæster. Hos Gaudium står vi gerne for at levere lækker nordisk gourmet mad til dit arrangement, så du ikke selv behøver løfte en finger og kan hygge med dine gæster. Vi har mange forskellige menuer, som er særligt konstruerede af vores dygtige og erfarne kokke med udgangspunkt i traditionsrig nordisk mad.

Menuer

Gourmet 3 retters menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Nyhed! Gourmet 3 retters menu. Køb nu og nyd menuen allerede i dag eller i…

Eksklusiv menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 119…

Nordisk Luksusbuffet
Eksklusiv Catering

Nordisk Luksusbuffet er super lækkert og veltilberedt mad, lækkert hjemmebagt brød og fantastisk dessert. Helt…

Prestige 3 retters menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 199…

Nordisk menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 99…

Premium buffet
Eksklusiv Catering

Med Premium buffet får du glade gæster. Der er kræset for detaljerne på Premium buffeten. …

Signatur buffet
Eksklusiv Catering

Jeg har kun godt og sige, fantastisk dejlig velsmagende mad hele vejen rundt! NYHED i…

Supreme buffet
Eksklusiv Catering

Supreme buffet er en dejlig madoplevelse – det er intet mindre end fremragende. Maden var…

Køkkenchefens buffet
Eksklusiv Catering

Køkkenchefens buffet er en lækker frisk buffet. Især kødet og laksen er i top. Stor…

Gastro Deluxe buffet
Eksklusiv Catering

Gastro Deluxe er fantastisk god mad, blev rost til skyerne af alle gæsterne og var…

Mad ud af huset Tårnby, der skaber god stemning

Mad kan meget mere end blot at smage godt. Det er noget, som igennem hele menneskenes historie har været med til at samle folk fra nær og fjern. Mad bringer folk sammen og skaber god stemning lige meget, hvem du er sammen med. Hvad end det er et lille eller stort selskab, kan den rette mad være med til at sætte gang i festen med gourmet mad og skabe en god atmosfære. Det er noget, som alle kan relatere til og forbindes over.

Du vi helt sikkert kunne finde en menu, som falder i din og dine gæsters smag. Du kan både få vores menuer serveret som retter eller buffet, alt efter dine ønsker og behov. Der er altså ingen grund til bekymring, når du blot kan bestille lækker mad ud af huset fra os og få det leveret direkte til Tårnby eller andre steder på Sjælland.

Vores mål med at levere lækker gourmet mad til dine arrangement bunder i, at vi gerne vil hjælpe dig med at skabe den bedst mulige fest med en fantastisk stemning. Hvis du ikke er helt sikker på dine egne evner i køkkenet, kan du trygt bestille maden fra os, hvor du er sikker på at få serveret et lækkert måltid mad til dig og dine gæster. På den måde sikrer du, at der kommer til at være en rigtig god stemning til dit arrangement, hvad end du er i Tårnby eller et andet sted på Sjælland.

Diner Transportable med 1. plads på Trustpilot

Selvom vi ikke er meget for at prale, kan vi ikke undgå at være stolte over vores arbejde, når vi ser, at vi ligger nummer 1 på Trustpilot. Det viser klart og tydeligt, at vores kunder er tilfredse med vores service og mad ud af huset. Det gør os meget glade, fordi vores førsteprioritet altid er at yde en god service og bringe glæde til vores kunder. Du kan altså trygt bestille catering fra os, hvis du vil have en lækker gourmet menu til dit næste selskab.

Vi er ikke i tvivl om, at en af de største grunde til vores kunders tilfredshed skyldes, at vi altid har stort fokus på meget høj kvalitet. Det gælder både de friske råvarer, vi bruger i maden samt vores service. Vores dygtige og erfarne kokke, sørger altid for at maden er i topkvalitet, mens vi har dygtige medarbejdere, som tager sig af kommunikation og levering.

Catering der giver overskud

Når du skal planlægge et selskab eller en fest, er der mange ting, som skal ses til. Særligt madlavningen kan tage meget tid, og det ender desværre ofte med, at du må stå i køkkenet hele aften. Det vil vi gerne ændre på, så du i stedet kan bruge tiden sammen med dine gæster. Vi klarer madlavningen og leveringen, så du får den direkte til døren. Det eneste du skal sørge for er, at varme den op inden den skal serveres.

Tilberedningsmetoder

madmad_bestik

AFHENTNING / LEVERING

Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.

Læs mere

Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18

Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:

KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.

VARM
Hele Sjælland 700kr.

En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

madmad_gryde

KOLD / VARM

Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.

Læs mere

Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.

Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.

Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

madmad_kokkehue

KOK

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.

Læs mere

Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).