Mad ud af huset og catering i Tårnby

Hvis du skal holde et selskab, er det en god idé at finde noget lækker mad ud af huset i Tårnby at servere for dine gæster. Hos Gaudium står vi gerne for at levere lækker nordisk gourmet mad til dit arrangement, så du ikke selv behøver løfte en finger og kan hygge med dine gæster. Vi har mange forskellige menuer, som er særligt konstruerede af vores dygtige og erfarne kokke med udgangspunkt i traditionsrig nordisk mad.

Mad ud af huset Tårnby, der skaber god stemning

Mad kan meget mere end blot at smage godt. Det er noget, som igennem hele menneskenes historie har været med til at samle folk fra nær og fjern. Mad bringer folk sammen og skaber god stemning lige meget, hvem du er sammen med. Hvad end det er et lille eller stort selskab, kan den rette mad være med til at sætte gang i festen med gourmet mad og skabe en god atmosfære. Det er noget, som alle kan relatere til og forbindes over.

Du vi helt sikkert kunne finde en menu, som falder i din og dine gæsters smag. Du kan både få vores menuer serveret som retter eller buffet, alt efter dine ønsker og behov. Der er altså ingen grund til bekymring, når du blot kan bestille lækker mad ud af huset fra os og få det leveret direkte til Tårnby eller andre steder på Sjælland.

Vores mål med at levere lækker gourmet mad til dine arrangement bunder i, at vi gerne vil hjælpe dig med at skabe den bedst mulige fest med en fantastisk stemning. Hvis du ikke er helt sikker på dine egne evner i køkkenet, kan du trygt bestille maden fra os, hvor du er sikker på at få serveret et lækkert måltid mad til dig og dine gæster. På den måde sikrer du, at der kommer til at være en rigtig god stemning til dit arrangement, hvad end du er i Tårnby eller et andet sted på Sjælland.

Diner Transportable med 1. plads på Trustpilot

Selvom vi ikke er meget for at prale, kan vi ikke undgå at være stolte over vores arbejde, når vi ser, at vi ligger nummer 1 på Trustpilot. Det viser klart og tydeligt, at vores kunder er tilfredse med vores service og mad ud af huset. Det gør os meget glade, fordi vores førsteprioritet altid er at yde en god service og bringe glæde til vores kunder. Du kan altså trygt bestille catering fra os, hvis du vil have en lækker gourmet menu til dit næste selskab.

Vi er ikke i tvivl om, at en af de største grunde til vores kunders tilfredshed skyldes, at vi altid har stort fokus på meget høj kvalitet. Det gælder både de friske råvarer, vi bruger i maden samt vores service. Vores dygtige og erfarne kokke, sørger altid for at maden er i topkvalitet, mens vi har dygtige medarbejdere, som tager sig af kommunikation og levering.

Catering der giver overskud

Når du skal planlægge et selskab eller en fest, er der mange ting, som skal ses til. Særligt madlavningen kan tage meget tid, og det ender desværre ofte med, at du må stå i køkkenet hele aften. Det vil vi gerne ændre på, så du i stedet kan bruge tiden sammen med dine gæster. Vi klarer madlavningen og leveringen, så du får den direkte til døren. Det eneste du skal sørge for er, at varme den op inden den skal serveres.

Gaudium