Mad ud af huset og catering i Vallensbæk

Når du har planer om at holde et middagsselskab, er det vigtigt, at du skaffer lækker mad ud af huset i Vallensbæk, som du kan servere for dine gæster. Vi hjælper dig gerne med at få lækker nordisk gourmet mad arrangeret og leveret til dit hjem, når du holder fest. Vi har et bredt udvalg af forskellige menuer, som er lavet med udgangspunkt i det nordiske køkken.

Menuer

Gourmet 3 retters menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Nyhed! Gourmet 3 retters menu. Køb nu og nyd menuen allerede i dag eller i…

Eksklusiv menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 119…

Nordisk Luksusbuffet
Eksklusiv Catering

Nordisk Luksusbuffet er super lækkert og veltilberedt mad, lækkert hjemmebagt brød og fantastisk dessert. Helt…

Prestige 3 retters menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 199…

Nordisk menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 99…

Premium buffet
Eksklusiv Catering

Med Premium buffet får du glade gæster. Der er kræset for detaljerne på Premium buffeten. …

Signatur buffet
Eksklusiv Catering

Jeg har kun godt og sige, fantastisk dejlig velsmagende mad hele vejen rundt! NYHED i…

Supreme buffet
Eksklusiv Catering

Supreme buffet er en dejlig madoplevelse – det er intet mindre end fremragende. Maden var…

Køkkenchefens buffet
Eksklusiv Catering

Køkkenchefens buffet er en lækker frisk buffet. Især kødet og laksen er i top. Stor…

Gastro Deluxe buffet
Eksklusiv Catering

Gastro Deluxe er fantastisk god mad, blev rost til skyerne af alle gæsterne og var…

Mad ud af huset Vallensbæk til den rette stemning

Du kan både få vores menuer serveret som retter eller buffet alt efter, hvilket type arrangement du holder, og hvad du og dine gæster foretrækker. Der er ingen tvivl om, at dine gæster vil få en eventyrlig smagsoplevelse, som vores erfarne kokke har stået for. Vi leverer vores lækre menuer til kunder i Vallensbæk såvel som andre steder i Danmark.

Når det kommer til mad, er der meget mere end kun smag. Mad har igennem historien været et samlingspunkt, som får mennesker af alle typer til at mødes. Det er en stemningsskaber, som kan få ethvert arrangement til at blive sjovt og hyggeligt. Hvad end, der er tale om et lille intimt middagsselskab eller en større fødselsdagsfest, kan mad have en stor effekt på atmosfæren. Alle kan relatere til mad, og det er derfor en rigtig god måde at bringe folk sammen på.

Vi sørger for at levere lækker gourmet mad til dit hjem, hvis du skal holde et selskab, hvor du ønsker en god stemning og hyggelig atmosfære blandt dine gæster. Hvis du er i tvivl om dine egen madkundskaber, er der ingen grund til at tage chancen. Ved at bruge os som catering firma, kan du være sikker på, at maden kommer til at være i top. Det betyder, at der helt sikkert vil være god stemning til din fest, hvad end du er i Vallensbæk eller et helt andet sted i Danmark.

Nr. 1 Diner Transportable på Trustpilot

Vi er egentlig ikke meget for at prale, men vi kan nu ikke undgå at være stolte, når vi modtager en førsteplads inden for catering på platformen, Trustpilot. Det viser os, at vores kunder er glade og tilfredse med den service, vi leverer, hvilket betyder rigtig meget for os. Vi går højt op i at skabe et godt forhold til vores kunder og give dem den bedst mulige oplevelse, når de bestiller mad ud af huset fra os. Du kan derfor trygt bestille catering fra os, hvis du vil have et lækkert måltid mad til dine gæster og god service.

Vi tror på, at det er vores fokus på høj kvalitet, som har gjort os populære blandt kunderne. Når vi forbereder din mad, sørger vi altid for, at der kun bruges friske og gode råvarer. Vi har et team af dygtige komme med stor erfaring inden for madlavning, som sikrer, at du får leveret en gourmet menu af topkvalitet.

Catering der giver overskud

Det kan være svært at få tid til dine gæster, hvis du skal bruge hele aftenen på at forberede et lækkert måltid mad til dem. Det kan påvirke din aften meget og forårsage stress i løbet af middagen. Med mad ud af huset, sørger vi for, at du kan slappe af og nyde din aften med gæsterne. Vi leverer lækker mad, som kan skabe en eventyrlig madrejse for dig og dine gæster. Du får derfor en stressfri aften, hvor du har tid til at socialisere med mennesker, du holder af.

Tilberedningsmetoder

madmad_bestik

AFHENTNING / LEVERING

Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.

Læs mere

Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18

Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:

KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.

VARM
Hele Sjælland 700kr.

En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

madmad_gryde

KOLD / VARM

Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.

Læs mere

Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.

Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.

Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

madmad_kokkehue

KOK

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.

Læs mere

Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).