Mad ud af huset i Sydsjælland
Byd dine gæster på luksuscatering i sydsjælland fra et af Danmarks førende diner transportable cateringfirmaer. Hos Gaudium arbejder vores kokke på højtryk for, at alle menuer, vi tilbereder og leverer ud af huset, er en særlig og udsøgt madoplevelse, der fornøjer selv de mest kræsne ganer. Uanset hvilken anledning i sydsjælland du søger mad ud af huset til, så tilbyder vi et bredt udvalg af omhyggeligt sammensatte nordiske buffeter og menuer til en hvilken som helst fest eller sammenkomst.
Menuer
Nem gourmet catering
Hvorfor spilde værdifuld tid på maden, når der er så meget andet at planlægge og sørge for i forbindelse med festen? Lad Gaudium løfte det tunge læs og sørge for lækker gourmet mad ud af huset til dig og dine gæster. Vi garanterer måltid og smagsoplevelser i særklasse, og så har vi tilmed gjort det nemt og overskueligt for dig at vælge og bestille via vores hjemmeside. Du kan gøre det på så lidt som tre hurtige klik, hvis du har virkelig travlt. Ellers tilbyder vi også et stort udvalg af forskellige muligheder.
Mere end bare almindelig mad ud af huset
Oftest er det ikke tænderne, der først får lov at bide i et måltid foran os. Som regel ser vi det med øjnene først eller dufter krydderierne, før vi overhovedet kommer i nærheden af maden. Det er bare to af årsagerne til, at anretning og udseende er så vigtig, når det kommer til gourmet mad. En særlig madoplevelse ud over det normale indebærer flere aspekter end kun smagen. Derfor sørger vores kokke altid for at tage højde for alle facetter af madlavningen såsom hvilken slags fest det er —julefrokost, nytårsmenu, rund fødselsdag eller noget helt andet — og hvilken slags anretning og pynt gør sig bedre til hvert enkelt formål.
Den er den sans for detaljer, der er med til at gøre, vi ligger nr. 1 på TrustPilot.
Tilberedningsmetoder

AFHENTNING / LEVERING
Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.
Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18
Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:
KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.
VARM
Hele Sjælland 700kr.
En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

KOLD / VARM
Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.
Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.
Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.
Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

KOK
Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.
Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).
Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).