Mad ud af huset i Næstved

Overrask dine gæster med udsøgt catering i Næstved. Vi tilbyder smagfuld og traditionsrig nordisk mad ud af huset over hele Sjælland, deriblandt Næstved. Vi er sat i verden for at kokkerere og servere lækre retter og buffeter til netop din fødselsdagsfest, julefrokost, nytårsmenu eller enhver anden slags sammenkomst, og vi har mange års erfaring med at køre gourmet mad ud lige til din hoveddør.

Lækker mad kan mere end bare smage godt. Den kan skabe rammerne for enhver god fest og bringer mennesker sammen på en helt unik måde, som alle kan genkende. Så vær på den sikre side og bestil en af vores nøje sammensatte menuer. Så undgår du dårlig mad ud af huset, der kan ruinere en hvilken som helst fest.

Menuer

Supreme buffet
Eksklusiv Catering

Supreme buffet er en dejlig madoplevelse – det er intet mindre end fremragende. Maden var…

Gourmet buffet
Eksklusiv Catering

“Jeg har kun godt og sige, fantastisk dejlig velsmagende mad hele vejen rundt!” NYHED i…

Luksus 3 retters menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Luksus 3 retters menu. Køb nu og nyd menuen allerede i dag eller i morgen!…

Eksklusiv menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 119…

Nordisk menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 99…

Premium buffet
Eksklusiv Catering

“Premium buffet er virkelig lækker. Mørt kød, dejlige salater og et helt fantastisk brød. Desserten…

Deluxe buffet
Eksklusiv Catering

NYHED! Deluxe buffet giver glade gæster. Der er kræset for detaljerne på Deluxe buffet.  Vores…

Prestige buffet
Eksklusiv Catering

“Vores gæster var meget begejstrede over den dejlige mad vi serverede” Nyhed i 2021! Med…

Nordisk Luksusbuffet
Eksklusiv Catering

Nordisk Luksusbuffet er super lækkert og veltilberedt mad, lækkert hjemmebagt brød og fantastisk dessert. Helt…

Catering i topklasse

Vi går ikke stille med det: Vi ligger nr. 1 på TrustPilot, og vi er stolte af at sige, det gør os til et af landets førende diner transportable cateringfirmaer. Og hvis vi selv skal sige det, så er det på baggrund af vores fokus på høj kvalitet og unikke smagsoplevelser, der får vores kunder til så ofte at anbefale os på TrustPilot. Hvis du søger mad ud af huset i Næstved, så garanterer vi, at du og alle dine gæster bliver mere end bare mætte — I får også ganen forkælet fra første bid og til den sidste.

Vi har stor erfaring med enhver slags fest, hvor store og mindre grupper af mennesker samles, og vi kan derfor også hjælpe dig med at servere eksklusiv mad ud af huset for dine gæster uanset størrelse. Kvaliteten og velsmagen er en garanti, vi med glæde giver dig.

Gourmet mad ud af huset

Fra buffet til julemenu, julefrokost, nytårsmad eller noget helt andet er vores menuer omhyggeligt komponerede smagsoplevelser, hvor hver bid meget gerne må være et lille eventyr i sig selv. Derfor er det også vigtigt for os at tilbyde dig flere forskellige valgmuligheder, så du kan vælge og udpege lige netop den menu, du læner mest til og tror, dine gæster bedst vil kunne lide.

Vores catering og mad ud af huset har kvaliteten i højsædet, men det er dig og dine gæster, der er førsteprioritet. Vores menuer og buffeter bliver kørt lige til din dør, hvis du ønsker det, og alt du skal gøre, er at varme maden.

Buffet ud af huset på den nemme måde

Brændpunktet for al mad vi laver, bunder i stolte, nordiske traditioner og gode råvarer, hvor kvaliteten og den gode smag altid er topprioritet. Det er til dels det, der gør, at vi kan garantere dig og dine gæster en delikat smagsoplevelse i alle vores buffeter ud af huset. Målet er ikke bare mad, der smager godt, men en aften, hvor maden er med til at løfte hele festen til et niveau, hvor I alle vil snakke om den (og ikke mindst maden) lang tid efter, at selve aftenen er slut og veloverstået.

Og sidst men ikke mindst, så er det nemt. Det tager kun nogle enkelte klik (tre, hvis du vil), og så har du mad ud af huset i Næstved til lige præcis den fest og antal gæster, du ønsker.

Tilberedningsmetoder

madmad_bestik

AFHENTNING / LEVERING

Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.

Læs mere

Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18

Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:

KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.

VARM
Hele Sjælland 700kr.

En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

madmad_gryde

KOLD / VARM

Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.

Læs mere

Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.

Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.

Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

madmad_kokkehue

KOK

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.

Læs mere

Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).