Mad ud af huset i Præstø

Forkæl dine gæster med lækker catering lige til døren i Præstø. Hos Gaudium laver og leverer vi lækre, nordisk gourmet mad ud af huset over hele Sjælland. Og vi leverer selvfølgelig også mad til Præstø. Det er vores ambition at komponere retter, der får dine og dine gæsters smagsløg til at synge og stemmebåndene på gled.

Vores mål er at give jer en smagsoplevelse ud over det sædvanlige, og det er til dels den ambition, der er med til at gøre, at vi ligger nr. 1 på TrustPilot. Det kalder vi for førsteklasses catering og diner transportable. Bestil dit næste mad ud af huset her.

Mad ud af huset der forkæler

Fordi vi er af den overbevisning, at god mad kan mere end bare at forkæle ganen. Den bringer mennesker — venner og familie såvel som fremmede — sammen på en måde som intet andet kan. En lækker buffet er noget, vi alle kan dele og kan relatere til. Derfor fungerer det også nemt som et godt samlingspunkt omkring enhver fest, når maden er god. Det giver en god følelse i maven, der spreder sig ud i rummet.

Førsteklasses catering

Undgå dårlig eller kedelig, intetsigende mad ud af huset med et af landets førende diner transportable cateringfirmaer. Vi ligger blandt andet nr. 1 på TrustPilot, og derfor kan du også stole på det, når vi garanterer, at vi har de gode råvarer og nøje komponerede menuer i højsædet, så du og dine gæster får udsøgt mad ud af huset og i et udvalg, der tilfredsstiller enhver kræsen gane.

Gourmet mad ud af huset

Fra buffet til julemenu, julefrokost, nytårsmad eller noget helt andet er vores menuer omhyggeligt sammensatte smagsrejser, hvor hver bid meget gerne må være et lille eventyr i sig selv. Derfor er vores brede udvalg af forskellige menuer også en kerneværdi, vi prioriterer højt. Der skal være noget for enhver smag, og du skal have de bedste muligheder for at finde inspiration og udvælge lige præcis den eller de menuer, du foretrækker og tror, dine gæster vil nyde mest.

Nydelsen er vores førsteprioritet, og vi sætter kvaliteten og smagsoplevelsen forrest, når vi laver og leverer maden lige til din hoveddør. Derfor kan du trygt lade os stå for catering til jeres fest.

Gaudium