Mad ud af huset i Præstø

Forkæl dine gæster med lækker catering lige til døren i Præstø. Hos Gaudium laver og leverer vi lækre, nordisk gourmet mad ud af huset over hele Sjælland. Og vi leverer selvfølgelig også mad til Præstø. Det er vores ambition at komponere retter, der får dine og dine gæsters smagsløg til at synge og stemmebåndene på gled.

Vores mål er at give jer en smagsoplevelse ud over det sædvanlige, og det er til dels den ambition, der er med til at gøre, at vi ligger nr. 1 på TrustPilot. Det kalder vi for førsteklasses catering og diner transportable.

Vælg og køb

Vælg menu og køb det antal værdibeviser, som du minimum forventer I bliver. (du kan altid justere op til samme pris, indtil 8 dage inden)

Bestilling

Videresend mailen med værdibeviser til [email protected] og skriv bestilling i mailen. Bestilling skal ske senest 8 dage i forvejen.

Modtag din mad

Maden afhentes eller leveres som aftalt ved bestilling, og I kan nyde den lækre mad. Velbekomme!

Menuer

Nordisk særmenu – fra kun 2 kuverter!

Fra kun 2 personer. Unik mulighed. Hos Gaudium har vi omstillet os, og vi tilbyder…

Eksklusiv særmenu – fra kun 2 kuverter!

Fra kun 2 personer. Unik mulighed. Hos Gaudium har vi omstillet os, og vi tilbyder…

Signatur buffet – Køb nu – værdibevis gyldigt 1 år!

NYHED i 2020! Vi er meget stolte af Signatur buffet, som er vores helt nye…

Gastro Deluxe buffet – Køb nu – værdibevis gyldigt 1 år!

Tun & Skaldyr, saftigt kalkunbryst, chokoladekage med hvid chokolademousse er nogle af de nye retter…

Tilberedningsmetoder

madmad_bestik

AFHENTNING / LEVERING

Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.

Læs mere

Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18

Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:

KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.

VARM
Hele Sjælland 700kr.

En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

madmad_gryde

KOLD / VARM

Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.

Læs mere

Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.

Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.

Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

madmad_kokkehue

KOK

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.

Læs mere

Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).

Mad ud af huset der forkæler

Fordi vi er af den overbevisning, at god mad kan mere end bare at forkæle ganen. Den bringer mennesker — venner og familie såvel som fremmede — sammen på en måde som intet andet kan. En lækker buffet er noget, vi alle kan dele og kan relatere til. Derfor fungerer det også nemt som et godt samlingspunkt omkring enhver fest, når maden er god. Det giver en god følelse i maven, der spreder sig ud i rummet.

Førsteklasses catering

Undgå dårlig eller kedelig, intetsigende mad ud af huset med et af landets førende diner transportable cateringfirmaer. Vi ligger blandt andet nr. 1 på TrustPilot, og derfor kan du også stole på det, når vi garanterer, at vi har de gode råvarer og nøje komponerede menuer i højsædet, så du og dine gæster får udsøgt mad ud af huset og i et udvalg, der tilfredsstiller enhver kræsen gane.

Gourmet mad ud af huset

Fra buffet til julemenu, julefrokost, nytårsmad eller noget helt andet er vores menuer omhyggeligt sammensatte smagsrejser, hvor hver bid meget gerne må være et lille eventyr i sig selv. Derfor er vores brede udvalg af forskellige menuer også en kerneværdi, vi prioriterer højt. Der skal være noget for enhver smag, og du skal have de bedste muligheder for at finde inspiration og udvælge lige præcis den eller de menuer, du foretrækker og tror, dine gæster vil nyde mest.

Nydelsen er vores førsteprioritet, og vi sætter kvaliteten og smagsoplevelsen forrest, når vi laver og leverer maden lige til din hoveddør. Derfor kan du trygt lade os stå for catering til jeres fest.

Gaudium støtter

Vi støtter ”Familier Med Kræftramte Børn” som er en selvstændig, landsdækkende patientorganisation som formidler kontakt og støtte til familier med kræftramte børn.