Mad ud af huset i Præstø

Forkæl dine gæster med lækker catering lige til døren i Præstø. Hos Gaudium laver og leverer vi lækre, nordisk gourmet mad ud af huset over hele Sjælland. Og vi leverer selvfølgelig også mad til Præstø. Det er vores ambition at komponere retter, der får dine og dine gæsters smagsløg til at synge og stemmebåndene på gled.

Vores mål er at give jer en smagsoplevelse ud over det sædvanlige, og det er til dels den ambition, der er med til at gøre, at vi ligger nr. 1 på TrustPilot. Det kalder vi for førsteklasses catering og diner transportable. Bestil dit næste mad ud af huset her.

Menuer

Supreme buffet
Eksklusiv Catering

Supreme buffet er en dejlig madoplevelse – det er intet mindre end fremragende. Maden var…

Gourmet buffet
Eksklusiv Catering

“Jeg har kun godt og sige, fantastisk dejlig velsmagende mad hele vejen rundt!” NYHED i…

Luksus 3 retters menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Luksus 3 retters menu. Køb nu og nyd menuen allerede i dag eller i morgen!…

Eksklusiv menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 119…

Nordisk menu (fra 2 kuv.)
Luksus Take Away

Køb nu og nyd menuen allerede idag eller imorgen! Restaurantoplevelse derhjemme. Prisen er kun 99…

Premium buffet
Eksklusiv Catering

“Premium buffet er virkelig lækker. Mørt kød, dejlige salater og et helt fantastisk brød. Desserten…

Deluxe buffet
Eksklusiv Catering

NYHED! Deluxe buffet giver glade gæster. Der er kræset for detaljerne på Deluxe buffet.  Vores…

Prestige buffet
Eksklusiv Catering

“Vores gæster var meget begejstrede over den dejlige mad vi serverede” Nyhed i 2021! Med…

Nordisk Luksusbuffet
Eksklusiv Catering

Nordisk Luksusbuffet er super lækkert og veltilberedt mad, lækkert hjemmebagt brød og fantastisk dessert. Helt…

Mad ud af huset der forkæler

Fordi vi er af den overbevisning, at god mad kan mere end bare at forkæle ganen. Den bringer mennesker — venner og familie såvel som fremmede — sammen på en måde som intet andet kan. En lækker buffet er noget, vi alle kan dele og kan relatere til. Derfor fungerer det også nemt som et godt samlingspunkt omkring enhver fest, når maden er god. Det giver en god følelse i maven, der spreder sig ud i rummet.

Førsteklasses catering

Undgå dårlig eller kedelig, intetsigende mad ud af huset med et af landets førende diner transportable cateringfirmaer. Vi ligger blandt andet nr. 1 på TrustPilot, og derfor kan du også stole på det, når vi garanterer, at vi har de gode råvarer og nøje komponerede menuer i højsædet, så du og dine gæster får udsøgt mad ud af huset og i et udvalg, der tilfredsstiller enhver kræsen gane.

Gourmet mad ud af huset

Fra buffet til julemenu, julefrokost, nytårsmad eller noget helt andet er vores menuer omhyggeligt sammensatte smagsrejser, hvor hver bid meget gerne må være et lille eventyr i sig selv. Derfor er vores brede udvalg af forskellige menuer også en kerneværdi, vi prioriterer højt. Der skal være noget for enhver smag, og du skal have de bedste muligheder for at finde inspiration og udvælge lige præcis den eller de menuer, du foretrækker og tror, dine gæster vil nyde mest.

Nydelsen er vores førsteprioritet, og vi sætter kvaliteten og smagsoplevelsen forrest, når vi laver og leverer maden lige til din hoveddør. Derfor kan du trygt lade os stå for catering til jeres fest.

Tilberedningsmetoder

madmad_bestik

AFHENTNING / LEVERING

Du kan få leveret på hele Sjælland eller afhente i Rødovre.

Læs mere

Afhentning af din mad skal ske på vores adresse Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. Det er gratis, og kan ske i disse bestemte tidspunkter:
Mandag – Fredag kl. 10.00 – 16.00
Lørdag kl. 10.00 – 14.00
Søndag KUN LEVERING kl. 10 – 18

Leveringen er muligt på hele Sjælland efter en fast takst som hedder:

KOLD
Postnummer 1000 – 2999 = 300kr.
Øvrige Sjælland = 400kr
Andre steder = pris efter aftale.

VARM
Hele Sjælland 700kr.

En almindelig levering er altid i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00
(Eksempel: tirsdag den 1. december kl. 10.00 – 12.00)
En VARM leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40

madmad_gryde

KOLD / VARM

Maden er som udgangspunkt altid kold, med en udførlig vejledning til at varme de varme retter. Det er muligt at bestille VARM levering ved bestilling af min. 25 kuverter.

Læs mere

Kødet er aldrig skåret ud, og skal derfor altid skæres ud, uanset om maden er kold, eller varm.

Sådan leveres maden KOLD
Der leveres i 2 timers intervaller i tidsrummet kl. 10-18. F.eks. imellem kl. 10 og 12. Det er derfor vigtigt, at I er hjemme i det tidsinterval, I har bestilt levering.

Sådan leveres maden VARM
Maden leveres 15-20 minutter før forventet spisetid, i tidsrummet kl. 10.00 – 18.00 (Eksempel: Hvis I skal spise kl 14.00 leverer vi ca. kl 13.40 (Der kan være optil 15 minutters afvigelse i forhold til trafik osv.)
Hvis det er et større selskab, hvor I har planlagt at portionsanrette forretten, kan man mod et depositum på 200kr. pr termokasse, låne vores transport-termokasser. Disse skal returneres til vores adresse den 1. hverdag efter arrangementet, hvorefter depositum udbetales.

madmad_kokkehue

KOK

Det er muligt at bestille kok med til dit selskab, ved bestilling af min. 50 kuverter.

Læs mere

Ved selskaber på 50 kuverter og opefter, er det muligt at tilkøbe en kok for 2500kr. Beløbet dækker kokken i op til 3 timer, levering på hele Sjælland, opvarmning og anretning af maden. Efter de første 3 timer, koster det 500kr. pr. time, og afregnes pr. påbegyndt 30min. (250kr.).

Kokken sørger for opvarmningen, udskæring af kødet, anretning af mad og evt. Portions anretning af forret (en kok optil 70 kuverter, herefter kan der skulle bruges 2, afhængig af arrangementet).